SON DAKİKA
Hava Durumu

DETÖ (Demokratik Terör Örgütü)

Yazının Giriş Tarihi: 21.03.2016 05:00
Yazının Güncellenme Tarihi: 21.03.2016 05:00
KCK Yürütme Konseyi Papazı Cemil Bayık, İngiliz The Times gazetesine konuşmuş ve şunları söylemiş:

“Erdoğan bizi yenerse, Türkiye’de demokrasi isteyen herkesi mağlup edebilir”

“Onun rüyalarının gerçeğe dönüşmesinin önündeki en büyük engel biziz. Eğer Erdoğan bizi saf dışı bırakırsa, kazanır… Erdoğan’ı ve AKP’yi devirmek istiyoruz. Erdoğan ve AKP devrilmedikçe, Türkiye asla demokratik bir ülke olamaz”

Bu köşede daha önce yazmıştım: ‘Kürt Memo Kimin/ Neyin Nöbetini Tutuyor’ ( http://sehirmedya.com/yazarlar/kurt-memo-kimin-neyin-nobetini-tutuyor/ ) diye sormuş ve bir liste yapmıştım. Bu listedekilerden biri de ‘Dünya 5 (beş) ten büyüktür diyen Erdoğan’a karşı, “Amerikan emperyalizminin ve silah taciri beş (5) daimi üyenin” Binbir emekle/ zulümle tesis edebildikleri ‘Küresel Müesses Nizam’ın nöbetini tutuyorlar canları pahasına” demiştim.

Aradan geçen 7 ay boyunca kendi ifadeleri ve devlettin açıkladığı rakamlara göre 3.000 (Üç bin) Memo’nun öleceği bir savaş süreci yaşandı. Bu süreçte KCK’nın başarılı olduğunu söylemek mümkün değildir. Nöbetini tuttukları/ tetikçiliğini yaptıkları çevrelerin desteğini ve güvenini büyük ölçüde yitirmiş durumdalar.

Zaman zaman kendi sözcülerinden bazılarının ifade ettiği gibi, ‘TC Devleti/ Ordusu tarihinde bu kadar güçlü/ orantısız/ gerçek bir mücadele vermemiştir. Gavura vurur gibi vuruyor adamlar. Beklenen/ bilinenden çok dişli çıktı…’

Üstelik bu yeni TC Devleti ve başındaki yöneticiler KCK/ PYD/ YPG’nin arkasındaki küresel güçlerden de korkmuyorlar. Onlara rest çekmekten de geri durmuyorlar.

‘Topunuz birden gelseniz bu coğrafyada bu bölgede ve hatta bu dünyadaki iddialarımızdan ve varoluş inadımızdan milim şaşacak değiliz’ demekten geri durmuyorlar.

Muhtemeldir ki Gezi, Fetö gibi kalkışmaların başarısız olmasının ardından ihaleyi alan PKK’ya da başarısızlığının hesabını soruyorlardır küresel patronları. O kadar kemiği kazdıkları hendekler ve kanalizasyonlara gömülsünler diye vermediler her halde.

Bundan dolayıdır ki Cemil Papazı bu tür açıklamalar yaparak patronlarının güvenini yeniden kazanmaya çalışacaktır.

‘Abiler bi müsaade edin biz yediğimiz p.hları ülke genelinde de yemeye başlayalım. Size söz veriyoruz, büyük şehirlerde yapacağımız intihar saldırıları ile ülkeyi Suriye cehennemine çevireceğiz. Bi üçbin Memo daha hendek ve kanalizasyonlara gömeriz sizin için. Yeter ki siz o beyaz yüzünüzü bize ekşitmeyin’ diyor zımnen:

“Kısa bir süre öncesine dek Türk ordusu ile savaş sadece dağlardaydı. Daha sonra kasabalara ve kentlere de taştı. Artık her yerde olacak. Mücadelenin bu aşamasında, gerillalarımıza yerine getirmeleri yönünde verilecek her emir, meşru olacaktır” (Cemil Bayık)

Cemil Papazının kullandığı, “Erdoğan bizi yenerse, Türkiye’de demokrasi isteyen herkesi mağlup edebilir” cümlesi de manidardır. Bu cümle ile küresel patronlarının geçmişteki ‘Demokrasi Operasyonları’na atıfta bulunuyor.

Bizler bu ‘Demokrasi Misyonerleri’ni çok iyi tanıyoruz. Irak’tan, Afganistan’dan, Mısır’dan… ve hatta Türkiye’den. Kenan Evren bile darbe yaparken ‘Demokrasimizin yeniden tesisi içun’ demişti. Biz Demokratik operasyonlara karşı aşılı bir coğrafyayız. Cemil Papazının ne demek istediğini çok iyi anlıyoruz. Demokrasi’nin batılıların acıktıklarında yedikleri bir Put olduğunu çok iyi kavramış durumdayız ve tetikteyiz bu teröristlere karşı.

Hangi maske ile gelirlerse gelsinler biz o teröristleri çok iyi tanıyoruz.

İngiliz The Times gazetesi bu DETÖ papazını şu ifadelerle dünyaya pazarlıyor:

 ‘Türkiye’nin en çok aranan adamı söz veriyor: İntikam bizim olacak’

‘Kesilir belki, ama çekmeye gelmeyen ve gelmeyecek boynumuz’la bu adamlar en fazla bizim merhamet duygularımıza ve vicdanlarımıza belki zarar verebilirler. Bu da bizim intikamımız olacak.

Topunuza:

‘Fentezıru inna müntezırun’
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.