SON DAKİKA
Hava Durumu

DHKP-C terörü sürüyor!

Yazının Giriş Tarihi: 24.04.2020 20:55
Yazının Güncellenme Tarihi: 24.04.2020 20:55

Daha geçen ay Grup Yorum adındaki müzik grubunun solisti Helin Bölek, DHKP-C’nin zorlamasıyla ölüm orucunda yaşamını yitirdi. 
İntihar etti yani. Şimdi ise bir başka terörist, Savcı Selim Kiraz’ı şehit eden alçaklardan biri olan ve DHKP-C’nin gözden çıkarması nedeniyle ölüm orucuna zorlanasıyla 297’inci günde intiharını tamamladı. 
İsmi Mustafa Koçak…
Çağlayan'daki İstanbul Adliyesi’nde görev yapan Cumhuriyet Savcısı Mehmet Selim Kiraz'ın 31 Mart 2015'te makam odasında DHKP/C üyelerince rehin alınarak şehit edilmesine ilişkin davada 42 yıl hapis cezasına çarptırıldı. 
Bugün adil yargılama istediği için ölüme gittiği ileri sürülerek sevimli gösterilmeye çalışılan terörist…
Bakın aşırı sol yayınlarda nasıl verilmiş DHKP-C’nin işlediği bu ikinci cinayet:
Ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırıldıktan sonra adil yargılanma talebiyle ölüm orucuna başlayan Mustafa Koçak, eyleminin 297. gününde hayatını kaybetti. 
Koçak, bu ay ölüm orucunda hayatını kaybeden ikinci kişi oldu. 
Grup Yorum üyesi Helin Bölek,  3 Nisan’da ölüm orucunun 288. gününde hayatını kaybetmişti. 
Bölek, Grup Yorum'a yönelik konser yasaklarının kaldırılması talebiyle başlattığı açlık grevini ölüm orucuna çevirmişti. 

Bir diğer Grup Yorum üyesi İbrahim Gökçek de ölüm orucu eylemi yapıyor. 
Gökçek, eyleminin 312. gününde.”
Bu ölüm üzerinden ölen teröristin ailesi üzerinden ajitasyon yapanlar alçakça Savcı Mehmet Selim Kiraz’ın şehit edilmesini gözlerden kaçırmaya çalışıyorlar. 
Oysa ismi geçen ve DHKP-C tarafından örüm orucuna yatırılarak infaz edilen Mustafa Koçak, bu alçak saldırının bu ihanet oyununun parçasıydı.
Teröristin DHKP-C tarağından ölüm orucuna yatırılıp infazının gerçekleşmesinin ardından ölüm duyurusunu da yine terör  örgütünün temsilcileri bin bir iftira ile yaptı. Bu da ilgili terör örgütünün savunma ekibi olsa gerek. 
Ve öldürdükleri Mustafa Koçak üzerinden yine devlete iftiralar atmaya, içlerindeki kini ve pisliği kusmaya başladılar bile. 
DHKP-C bir terör örgütüdür ve bu ülkeye büyük acılar yaşatmıştır. 
Bunun mensupları da teröristtir.
Bunlar ortadayken bazı bizim sol diye tanımladığımız ve özellikle CHP gibi legal ve bu ülkenin köklü bir partisinde siyaset yapan kişilerin teröriste ve terör örgütüne sahip çıkmaları ne kadar utanç verici bir durum. 
Bugün CHP’ye oy veren milyonlarca kişi arasında sayıları çok az ama sesleri çok çıktığı ve ajitasyonu iyi bildikleri için bu parti içinde güç sahibi oluyorlar. 
Ve biz teröriste terörist terör örgütüne de terör örgütü dediğimiz için bu efendileri kızdırıyoruz. 
CHP, babanızın tarlası değil. Atatürk’ün kurduğu ve bu ülkenin geçmişinde yeri olan bir kuruluş. Yazık ki milyonlarca aklıselim 3-5 terör yancısı, 3-5 yobaz solcuyu geçemiyor ve CHP bunlara teslim oluyor. 
Terör örgütü tarafından ölüme yatırılan İbrahim Gökçek, Didem Akman ve Özgür Karakaya'nın yanı sıra Ebru Timtik ve Aytaç Ünsal'ı da bir bir ölümlerinin gerçekleşmesini bekliyor terör örgütü. Aralıklarla bu propagandayı sürdürmek için. 
Devleti milleti kamuyu hedef almak için, teröre sözüm ona diz çöktürmek için çaba harcıyorlar ve bunu insan öldürerek yapıyorlar. 
Ve bunlara yüz verenlerde insan hakkından demokrasinden falan bahsediyor.


Terör örgütüne sesi çıkmayanlar ölenleri kahraman ilan ediyor yersen. 
Ölümler üzerinden kahramanlık destanları yazmaya çalışıyorlar ama o eski dünya da yok o eski Türkiye’de yok…
 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.