SON DAKİKA
Hava Durumu

10 yıl teşhis edilemeyen hastalığı iki işçi çözdü!

Kathi Wilson yıllarca hastalığının ne olduğunu öğrenmek için hastane h

Haber Giriş Tarihi: 21.06.2018 14:01
Haber Güncellenme Tarihi: 21.06.2018 15:01
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
10 yıl teşhis edilemeyen hastalığı iki işçi çözdü!


Kathi Wilson yıllarca hastalığının ne olduğunu öğrenmek için hastane hastane dolaştı. Ancak sorununun ne olduğunu bir türlü öğrenemedi, doktorlar talihsiz kadının hastalığının ne olduğunu bir türlü tespit edemiyorlardı. Üstünden 10 yıl geçse de şans Kathi Wilson'ın yüzüne güldü. Yıllarca doktor doktor gezip bir sonuç alamayan kadının sorununu biri tesisatçı diğeri elektrikçi olan iki işçi çözdü.
Kathi Wilson yıllarca hastalığının ne olduğunu öğrenmek için hastane hastane dolaştı. Ancak sorununun ne olduğunu bir türlü öğrenemedi, doktorlar talihsiz kadının hastalığının ne olduğunu bir türlü tespit edemiyorlardı.





41 yaşındaki Kathi Wilson, kendisini sürekli yorgun hissediyordu. Öyle ki artık yürümekte bile zorlanıyordu. Bu nedenle de zamanının çoğunu evde uyuyarak geçiriyordu. Ancak üstünden 10 yıl geçse de şans Kathi Wilson'ın yüzüne güldü. Yıllarca doktor doktor gezip bir sonuç alamayan kadının sorununu iki tesisatçı çözdü. Banyosunu yeniletmeye karar veren kadın bu kararla aslında yıllarca süren sağlık sorunundan kurtulmak için de bir adım atmış oldu.









Biri elektrikçi diğeri de tesisatçı olan iki kişi, kadının banyosundaki şofbeni değiştirirken yenisiyle değiştirirken bir şey fark ettiler. Şofben düzgün bir şekilde monte edilmemişti. Bu da gaz kaçağına sebep olmuştu. Bu durum da talihsiz kadının yıllarca kendisini yorgun ve hasta hissetmesine sebep olmuştu.







Yıllarca derdine derman bulamayan kadın, yaşadığı sağlık sorunundan kurtulduğu için evine gelen işçilere minnettar olduğunu söyledi. (HT)











Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.