SON DAKİKA
Hava Durumu

ABD'nin Suriye Özel Temsilcisi Jeffrey Türkiye'ye geliyor

ABD Dışişleri Bakanlığı, Suriye'deki son gelişmeleri ele almak üzere ABD'nin Suriye Özel Temsilcisi James Jeffrey'in Türkiye ve Ürdün'ü

Haber Giriş Tarihi: 05.12.2018 09:46
Haber Güncellenme Tarihi: 05.12.2018 11:46
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
ABD'nin Suriye Özel Temsilcisi Jeffrey Türkiye'ye geliyor
ABD Dışişleri Bakanlığı, Suriye'deki son gelişmeleri ele almak üzere ABD'nin Suriye Özel Temsilcisi James Jeffrey'in Türkiye ve Ürdün'ü ziyaret edeceğini bildirdi. 
ABD'nin Suriye Özel Temsilcisi James Jeffrey, 5-14 Aralık'ta Türkiye ve Ürdün'ü ziyaret ederek Suriye konusunda temaslarda bulunacak. ABD Dışişleri Bakanlığından yapılan yazılı açıklamaya göre, Jeffrey'nin Türkiye ve Ürdün ziyaretlerine Dışişleri Bakanlığı Müsteşarı Joel Rayburn de eşlik edecek. Jeffrey, Türkiye'de buluşacağı liderlerle Suriye'deki son durumu ele alacak ve Türk yetkililerle "Yüksek Düzeyli Suriye Çalışma Grubu" oluşturacak. Ürdün temaslarında ise Suriye rejimi üzerindeki baskının en yüksek seviyede devam ettirilmesi konusunu ele alacak James Jeffrey, BM Güvenlik Konseyinin 2254 sayılı kararının öngördüğü siyasi çözüme yönelik adımları Ürdünlü yetkililerle masaya yatıracak. Jeffrey, Suriye politikasının oluşumunda görev alan ABD'li personelle de bir araya gelecek. (AA)
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.