SON DAKİKA
Hava Durumu

Alluş: 'Rejime gereken cevabı vereceğiz'

Suriye barış görüşmeleri için Cenevre'de bulunan muhalif gruplardan Ceyşul İslam'ın (İslam Ordusu) lideri Muhammed Alluş, "Suriye rejiminin sald

Haber Giriş Tarihi: 03.02.2016 15:34
Haber Güncellenme Tarihi: 03.02.2016 16:34
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Alluş: 'Rejime gereken cevabı vereceğiz'
Suriye barış görüşmeleri için Cenevre'de bulunan muhalif gruplardan Ceyşul İslam'ın (İslam Ordusu) lideri Muhammed Alluş, "Suriye rejiminin saldırılarına 2 gün içinde gereken cevabı vereceğiz" dedi.
 

 

Cenevre'deki Suriye görüşmelerine katılan muhaliflerin oluşturduğu Müzakere Yüksek Komitesi (MYK) heyeti ile rejim arasındaki dolaylı görüşmeler tıkanma aşamasına gelirken, Cenevre'de bulunan Alluş, basın mensuplarının sorularını cevaplandırdı. Muhaliflerin talep ettiği ön şartlarla ilgili adım atılmaması nedeniyle tıkanma aşamasına gelen görüşmeler hakkında Alluş, "Biz rejimle ortak hükümet kurmak istemiyoruz. Bizim, BM Suriye Özel Temsilcisi Staffan de Mistura ile sorunumuz yok, sorunumuz rejimle" dedi. Alluş, "Muaddamiye ilçesine giren yardımlar yeterli değil sadece o ilçe değil Suriye'de 22 bölge abluka altında. Bazı bölgelere yardımların ulaşması, rejimin attığı pozitif bir adım olarak değerlendirilebilir" şeklinde konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.