SON DAKİKA
Hava Durumu

Almanya, Erdoğan'ın heykelini dikti

Almanya, Wiesbaden'de polis karakolunun karşısına, Başkan Erdoğan'ın 3 metre yüksekliğindeki heykeli dikildi.

Haber Giriş Tarihi: 28.08.2018 18:49
Haber Güncellenme Tarihi: 28.08.2018 19:49
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Almanya, Erdoğan'ın heykelini dikti
Almanya, Wiesbaden'de polis karakolunun karşısına, Başkan Erdoğan'ın 3 metre yüksekliğindeki heykeli dikildi. Heykel, kültür bienali kapsamında dikildi.
KÜLTÜR BİENALİ KAPSAMINDA DİKİLDİ

Kültür bienali kapsamında kentin merkezindeki 'Alman Birliği' isimli meydana dikilen heykel, açılır açılmaz ilgi odağı oldu. Heykelden haberdar olanlar meydana koşup fotoğraf ve video çekerek sosyal medyada paylaştı.



İLGİ ODAĞI OLDU

Heykel halk kadar Alman polislerini de şaşırttı. Polis karakolunun hemen yanı başında dikilen heykelin etrafında toplaşıp hayretle Erdoğan'a bakan polis memurları görüldü. Polislerin bazıları da heykel ile hatıra fotoğrafı çektirdi. Heykel çok sayıda vatandaşın da ilgi odağı oldu.  Türkiye kökenli ziyaretçiler, Pazartesi açılan Cumhurbaşkanı Erdoğan heykelini beğendiklerini söyledi. Wiesbaden'de yaşayan Samet Ayyıldız, "O benim cumhurbaşkanım. Cumhurbaşkanımın heykelini görmek güzel bir duygu" dedi. Bir başka Wiebadenli Dieter Laun ise "Bu sanat değil. Bu Türklerle Almanlar arasındaki iyi ilişkilere zarar verme amaçlı bir provokasyon" yorumunu yaptı.




Bienal 28 Ağustos - 2 Eylül tarihleri arasında ziyarete açık kalacak.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.