SON DAKİKA
Hava Durumu

Bu da oldu! Gökten oluk oluk yağdılar...

Çin'in Shandong eyaletindeki Qingdao şehrinde meydana gelen fırtına, vatandaşlara zor anlar ya

Haber Giriş Tarihi: 18.06.2018 14:47
Haber Güncellenme Tarihi: 18.06.2018 15:47
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Bu da oldu! Gökten oluk oluk yağdılar...

Çin'in Shandong eyaletindeki Qingdao şehrinde meydana gelen fırtına, vatandaşlara zor anlar yaşattı. Şiddetli fırtına 'olmaz' denilecek görüntülere sahne oldu. Kuvvetli fırtına gökten ahtapot, denizyıldızı ve çeşitli kabuklu deniz canlılarının yağmasına sebep oldu. Havada uçuşan deniz canlıları çevredeki insanların üstüne düştü, bu görüntüler vatandaşları hayrete düşürdü.
Çin'in Shandong eyaletindeki Qingdao şehrinde meydana gelen fırtına, vatandaşlara zor anlar yaşattı. Şiddetli fırtına 'olmaz' denilecek görüntülere sahne oldu.

İngiliz gazete Daily Mail'de yer alan habere göre; Kuvvetli fırtına gökten ahtapot, denizyıldızı ve çeşitli kabuklu deniz canlılarının yağmasına sebep oldu. Havada uçuşan deniz canlıları çevredeki insanların üstüne düştü, bu görüntüler vatandaşları hayrete düşürdü.

Qingdao Meteoroloji İdaresi, deniz canlılarının fotoğraflarını yayınladı. Görüntülerde bir ahtapot, yumuşakçalar, kabuklu deniz canlıları ve diğer deniz canlıları dikkat çekti. Bu ilginç görüntüler sosyal medyada paylaşım rekoru kırdı. (HT)


Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.