SON DAKİKA
Hava Durumu

Davos'a Türkiye'den yoğun katılım

Dünya Ekonomik Forumu 2013 Yıllık Toplantısı'nda Türkiye'yi Ali Babacan, Ahmet Davutoğlu, Taner Yıldız ve Fatma Şahin temsil edecek.

Haber Giriş Tarihi: 16.01.2013 16:10
Haber Güncellenme Tarihi: 16.01.2013 17:10
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Dünya Ekonomik Forumu 2013 Yıllık Toplantısı'nda Türkiye'yi Ali Babacan, Ahmet Davutoğlu, Taner Yıldız ve Fatma Şahin temsil edecek.


 
 

İsviçre'nin Davos kasabasında düzenlenen Dünya Ekonomik Forumu 2013 Yıllık Toplantısı'na Türkiye, hükümet üyeleri, iş dünyası ve sivil toplumdan yoğun katılımla damga vuracak.

Başbakan Yardımcısı Ali Babacan, Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız ve Aile, Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin ve Merkez Bankası Başkanı Erdem Başçı, 22-27 Ocak tarihleri arasında toplanacak forumun farklı oturumlarında konuşmalar yapacak.

Forumun diğer Türk katılımcılarından bazıları ise Güler Sabancı, Ferit Şahenk, Ahmet Çalık, Cüneyd Zapsu, Tuncay Özilhan, Arzuhan Doğan Yalçındağ ve yazar Elif Şafak olacak.

Bu yılki ana teması ''Dirençli dinamizm'' olan foruma Coca Cola Üst Yöneticisi (CEO) Muhtar Kent'le birlikte, Embraer, Dow Chemical Company, Toshiba, UBS ve Uluslararası Saydamlık Örgütü'nün başkanları ev sahipliği yapıyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.