SON DAKİKA
Hava Durumu

Dünya Kupası'nda kafa karıştıran benzerlik

Rusya’nın Samara şehrinde 2018 FIFA Dünya Kupası kapsamında oynanan Rusya-Uruguay maçına Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ve Kuzey Kor

Haber Giriş Tarihi: 26.06.2018 13:10
Haber Güncellenme Tarihi: 26.06.2018 14:10
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Dünya Kupası'nda kafa karıştıran benzerlik
Rusya’nın Samara şehrinde 2018 FIFA Dünya Kupası kapsamında oynanan Rusya-Uruguay maçına Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ve Kuzey Kore Lideri Kim Jong-un benzeri dikkat çekti. 
Kuzey Kore lideri Kim Jong-un ve Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’in benzerleri, 2018 FIFA Dünya Kupası kapsamında Samara şehrindeki oynanan Rusya-Uruguay maçını izlemek için stadyuma geldi. Samara şehrindeki stadyumda Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’in benzeri olan Rus komedyenle bir araya gelen Kim Jong-un benzeri sosyal medyada fenomen oldu. Maça gelen taraftarlar arena önünde Putin ve Kim’in benzeri ile saatlerce fotoğraf çektirdi. Kim Jong-un a benzeyen adamın kimliği ile alakalı sorular cevapsız kaldı. Maçı izlemeye gelen taraftarlar sosyal medyada Kim Jong-un için "Rusya'yı desteklemeye geldi" başlıkları ile fotoğraflar paylaştılar. Rusya’nın Uruguay’a yenilgisinden sonra ise "Kim Jung-un Rusya'ya yardım edemedi" etiketleri ve haber başlıkları soya medyada tıklanma rekorları kırdı. Kuzey Kore liderine benzeyen bu adamın nereden geldiği ve kimliği şimdilik bilinmiyor. (İHA)

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.