SON DAKİKA
Hava Durumu

Fanatik Yahudiler Mescid-i Aksa'yı bastı!

Son zamanlarda gittikçe artan Mescid-i Aksa baskınlarına bir yenisi eklendi. Fanatik Yahudiler, İsrail istihbarat görevlilerinin eşliğinde Me

Haber Giriş Tarihi: 19.08.2018 14:24
Haber Güncellenme Tarihi: 19.08.2018 15:24
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Fanatik Yahudiler Mescid-i Aksa'yı bastı!
Son zamanlarda gittikçe artan Mescid-i Aksa baskınlarına bir yenisi eklendi. Fanatik Yahudiler, İsrail istihbarat görevlilerinin eşliğinde Mescid-i Aksa’yı bastı.
Kudüs İslami Vakıflar İdaresi Basın Sözcüsü Firas Dibs’in yaptığı yazılı açıklamaya göre, onlarca fanatik Yahudi, İsrail polisinin refakatinde Mescid-i Aksa’nın güneybatıdaki Fas (El-Meğribe) kapısı’ndan Mescid-i Aksa’ya girdi. Firas Dibs yaptığı açıklamada, içlerinde 7 İsrail istihbarat görevlisinin de bulunduğu 82 fanatik Yahudi Harem-i Şerif’e baskın düzenledi. Bununla da yetinmeyen Yahudiler doğu bölgesinde bulunan Er-Rahme kapısına gelerek burada Talmudik ayinleri düzenledi. Ayinin ardından Harem-i Şerif’in Silsile kapısından İsrail polisi eşliğinde çıkan Yahudi grup, önceki gece sosyal medya hesaplarından Mescid-i Aksa’ya baskın için çağrıda bulunmuş, inançlarına göre “Slihhot (Tövbe)” duası ayininin düzenleme vakti geldiğini vurgulamıştı. Bölgede gerginliği tırmandıran ve Filistinliler ile İsrail askerlerinin çatışmasına sebep olan Mescid-i Aksa baskınları, son zamanlarda sıklıkla meydana geliyor. (Haber Merkezi)
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.