SON DAKİKA
Hava Durumu

Gençlik ve Spor Bakanı Bak Filistin'de

Gençlik ve Spor Bakanı Bak, işgal altındaki Batı Şeria'da yer alan Ramallah kentindeki Filistin eski Devlet Başkanı Yasir Arafat'ın kabrini ve

Haber Giriş Tarihi: 06.02.2018 13:54
Haber Güncellenme Tarihi: 06.02.2018 15:54
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Gençlik ve Spor Bakanı Bak Filistin'de
Gençlik ve Spor Bakanı Bak, işgal altındaki Batı Şeria'da yer alan Ramallah kentindeki Filistin eski Devlet Başkanı Yasir Arafat'ın kabrini ve müzesini ziyaret etti.

İslam Konferansı Diyalog ve İşbirliği Gençlik Forumu tarafından Kudüs’ün ‘2018 İslam Dünyası Gençlik Başkenti' olarak ilan edileceği zirveye katılmak üzere Ramallah'a gelen Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, eski Devlet Başkanı Arafat'ın kabrine çelenk koydu. Bak, daha sonra 34 ay boyunca İsrail güçleri tarafından kuşatmaya alınan ve daha sonra Filistin yönetimi tarafından müzeye dönüştürülen Arafat'ın eski karargahını ziyaret etti. Gençlik ve Spor Bakanı Bak'a, Türkiye-Filistin Parlamentolararası Dostluk Grubu Başkanı İstanbul milletvekili Hasan Turan, Türkiye-Filistin Parlamentolararası Dostluk Grubu üyesi milletvekili Yasin Aktay, Türkiye'nin Kudüs Başkonsolosu H. Gürcan Türkoğlu ve heyet üyeleri eşlik etti. Bak, İslam Konferansı Diyalog ve İşbirliği Gençlik Forumu tarafından Kudüs’ün ‘2018 İslam Dünyası Gençlik Başkenti' olarak ilan edileceği zirve kapsamında Filistin'deki temaslarını sürdürüyor.


AA
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.