SON DAKİKA
Hava Durumu

İşgalci polisler Kudüs'ü yakıyor

Mescid-i Aksa'nın etrafında gözaltılara başlayan İsrail Askerleri Cuma Namazsından sonra plastik ve gerçek mermilerle kan dökmeye de başlad

Haber Giriş Tarihi: 08.12.2017 17:18
Haber Güncellenme Tarihi: 08.12.2017 19:18
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
İşgalci polisler Kudüs'ü yakıyor
Mescid-i Aksa'nın etrafında gözaltılara başlayan İsrail Askerleri Cuma Namazsından sonra plastik ve gerçek mermilerle kan dökmeye de başladı. Kudüs son dakika bilgisine göre sadece 1 saat içerisinde 217 Müslümanın İsrailli asker ve polisler tarafından yaralanmasına sahne oldu. Filistin yönetiminden yapılan açıklamaya göre, İsrailli askerlerin saldırısında 1 kişi de hayatını kaybetti. 

Kudüs son dakikalarda İsrail'in acımasız saldırılarına şahitlik ediyor. İsrailli asker ve polisler gözaltılara başladıktan kısa bir süre sonra Mescid-i Aksa'nın etrafındaki Müslümanlara ateş de açtı. Plastik ve gerçek mermilerle açılan ateş sonrasında ilk belirlemelere ve ajansların geçtiği son dakika bilgilerine göre 217 kişi yaralandı. Filistin yönetimi olaylarda 1 kişinin de yaşamnı yitirdiğini bildrdi. İşte Kudüs'te, özellikle Mescid-i Aksa'nın etrafında yaşanan sıcak dakikalar ve gözü dönmüş İsrail polislerinin kanlı uygulamalarından son dakika bilgileri.

CUMA NAMAZI ESNASINDA VE SONRASINDA ACIMASIZ SALDIRILAR

Kudüs'te Mescid-i Aksa'ya Cuma namazı için gelen Müslümanları provoke etmek üzere bölgede konuşlandırılan İsrail polisleri Müslümanlardan bazılarını gözaltına aldı. Ardından çıkan arbedede gözaltıların sayısı arttı ve kısa süre sonra olaylar büyüdü ve ateş etmeye başladılar.

PLASTİK VE GERÇEK MERMİLERLE ATEŞ EDİYORLAR

İsrail askerleri o dakika itibarıyla silahlarına sarıldı ve plastik, gerçek mermi ayırt etmeksizin müslümanlara ateş etmeye başladı. Kudüs'ten gelen son dakika bilgilerine göre şuanda 217 kişi yaralandı.

YARALI SAYISI ARTIYOR! ATEŞ HALA SERBEST!

Mescid-i Aksa'nın etrafında bulunan a haber ekiplerinin verdiği bilgiye göre biber gazı bombası da kullanılan bölgede İşgalci kolluk kuvvetlerinin elleri halen tetikte ve ateş serbest.

Kaynak: A Haber
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.