SON DAKİKA
Hava Durumu

İsrail Gazze'yi bombaladı

İsrail, Gazze’nin kuzeyindeki Beyt Hanun bölgesine dün gece 2 hava saldırısı düzenledi. Ölü ya da yaralının olmadığı saldırılarda atılan  f

Haber Giriş Tarihi: 24.04.2015 09:35
Haber Güncellenme Tarihi: 24.04.2015 10:35
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
İsrail Gazze'yi bombaladı
İsrail, Gazze’nin kuzeyindeki Beyt Hanun bölgesine dün gece 2 hava saldırısı düzenledi. Ölü ya da yaralının olmadığı saldırılarda atılan  füzeler sonucu zirai bölgelerin zarar gördüğü kaydedildi.

İsrail, geçtiğimiz sene Haziran ayında başlattığı ve 51 gün boyunca sürdürdüğü saldırıların ardından 4 ay önce Hamas ile ateşkes kararı almıştı. Ateşkes kararının ardından İsrail Regaip Kandili gecesinde Gazze’yi yine bombaladı. İsrail gazetesi Haaretz’ deki bilgiye göre, İsrail jetleri Gazze’nin kuzeyindeki bazı hedefleri bombaladı. İsrail sözcüsü Avichay Adraee de sosyal medyada yaptığı açıklama ile Gazze’de bazı noktaların vurulduğunu doğrularken İsrail savaş uçaklarının Gazze tarafından atılan roketin ardından harekete geçtiğini kaydetti.

Saldırının üzerine Gazze Sağlık Bakanlığı Sözcüsü Eşref el-Kudra, Gazze sağlık ekiplerinin halkın hizmetinde olduğunu açıklayarak “Gazzeli doktorlar olarak biz hazırız” dedi.

 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.