SON DAKİKA
Hava Durumu

'Kafamın içinde öldüğünü duydum!' Kulağının içine...

Floridalı bir adam seneler boyunca evindeki hamam böceği istilasıyla uğraştı

Haber Giriş Tarihi: 02.06.2018 17:37
Haber Güncellenme Tarihi: 02.06.2018 18:37
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
'Kafamın içinde öldüğünü duydum!' Kulağının içine...

Floridalı bir adam seneler boyunca evindeki hamam böceği istilasıyla uğraştı. Hamam böcekleri yatak çarşaflarından, prizlere, ampul soketlerine kadar her yere girmişti. Fakat bir akşam uykuya dalan Samuel McGee için işler daha farklı bir boyuta geldi.



Samuel McGee ve eşi Blake Collins, Florida Devlet Üniversitesi'ne yakın olan dairelerinde üç yıl boyunca hamam böceklerinin istilasıyla baş etmek zorunda kaldı. Samuel McGee bir sabah erkenden uyanmak zorunda kaldı. Kulağında bir hışırtı vardı Çünkü hamam böceklerinden biri kulağının içine girmişti.
ACİL SERVİS DOKTORU MÜDAHALE ETTİ
Gizmodo'nun haberine göre bu durumdan sonra çift hemen soluğu hastanede aldı. Acil servis doktoru, Samuel'in kulağına şırıngayla lidokain enjekte etti. Hamam böceği bir süre çırpındıktan sonra öldü.
"KAFAMIN İÇİNDE ÖLDÜĞÜNÜ DUYDUM"
Samuel McGee konuyla ilgili olarak şunları söyledi:

"Uyandığımda bacaklarının sesini duyabiliyordum. Bunu durdurmak için yapabileceğim bir şey yoktu. Hastaneye geldik. Lidokain kulağıma döküldüğünde, çırpınışını ve dışarı çıkmaya çalıştığını hissedebiliyordum. Birkaç dakika içinde öldü. Kafamın içinde öldüğünü duydum"
SÜRPRİZ YAPTI
Hamam böceği son bir sürpriz yaptı. Çünkü yumurtaları vardı. Ancak doktor yumurta kesesini Samuel'in kulağından çıkarmayı başardı. Eğer yumutalar çatlamış olsaydı, işler oldukça kötüye gidebilirdi. Bir hamam böceğinin yumuta kesesinde 50 tane yumurta olabiliyor.
YÖNETİCİYİ SUÇLADI
Samuel McGee, kısa süre sonra taburcu edildi ve evin yolunu tuttu. Hamam böcekleri sorunu yüzüne ise apartman yöneticisini suçladı, "Konuyu ihmal etti ve bu yüzden yaralandım" dedi. Collins çifti başka bir eve taşındı. Apartman yöneticisi ise konuyla ilgili herhangi bir açıklama yapmayı da reddetti. (Sabah)

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.