SON DAKİKA
Hava Durumu

Kasırga,heyelan, sel 90 can aldı

- Filipinler'de tropikal kasırganın sebep olduğu toprak kayması ve sellerde yaklaşık 90 kişinin hayatını kaybettiği açıklandı.

Haber Giriş Tarihi: 23.12.2017 15:06
Haber Güncellenme Tarihi: 23.12.2017 17:06
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Kasırga,heyelan, sel  90 can aldı
- Filipinler'de tropikal kasırganın sebep olduğu toprak kayması ve sellerde yaklaşık 90 kişinin hayatını kaybettiği açıklandı.

Yepyeni bir yılda artık kazanmayı hak eden üyeler için Güvenilir Kaçak iddaa sitesi tüm ilgi odaklarını kendine çekiyor.Filipinler’de etkili olan Tembin (Vinta) kasırgasının sebep olduğu toprak kayması ve sellerde yetkililerin açıklamalarına göre yaklaşık 90 kişi hayatını kaybetti, bölgede birçok kişinin kayıp olduğu aktarıldı. Kurtarma çalışmalarının devam ettiği bölgede elektrik hatlarının kesilmesiyle kurtarma çabalarının da zorlaştığı belirtildi.
Polis raporlarına göre, Tembin’in vurduğu Filipinler'de 64 kişinin kayıp olduğu belirtiliyor. Mindiano Adası’nı vuran Tembin’in saatte 80 kilometre hızla Sulu Denizi’ne doğru ilerlediği aktarıldı.
Öte yandan geçtiğimiz hafta ülkede etkili olan tayfunda ise 46 kişi, 2013 yılı Kasım ayında Filipinler başta olmak üzere Güneydoğu Asya’da etkili olan Haiyan Tayfunu’nda ise 6 bin 300 kişi hayatını kaybetmiş, 200 bin kişi evsiz kalmıştı. (İHA)
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.