SON DAKİKA
Hava Durumu

KASSAM BİRLİKLERİ'NİN GİRDİKLERİ EVE BIRAKTIĞI İNCE NOT

Hamas'ın askeri kanadı Kassam Tugayları, Gazze'nin bombardımana tutulması sırasında mecburi olarak girdikleri bir eve not bıraktı. İsrail'in s

Haber Giriş Tarihi: 05.08.2014 11:09
Haber Güncellenme Tarihi: 05.08.2014 12:09
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
 KASSAM BİRLİKLERİ'NİN GİRDİKLERİ EVE BIRAKTIĞI İNCE NOT
Hamas'ın askeri kanadı Kassam Tugayları, Gazze'nin bombardımana tutulması sırasında mecburi olarak girdikleri bir eve not bıraktı. İsrail'in saldırıları sebebiyle boşaltılan evde bir süre kalıp, yemek yiyen askerler giderken, "Evinize girmek zorunda kaldık ve konservelerinizden yedik hakkınızı helal edin. Allah bize ömür verirse hakkınızı geri ödeyeceğiz" notu bıraktı. Not, sosyal medyada "büyük incelik" olarak değerlendiriliyor.

 

İsrail'in Gazze'ye saldırıları esnasında düzenledikleri operasyonlar kapsamında bir eve girmek zorunda kalan Kassam Tugayları, ev sakinlerine not bıraktı.

İsrail'in 'terörist' olduğunu iddia ettiği Kassam'ın yaptığı incelik sosyal medyada büyük beğeni topladı. Kassam askerlerinin ev sahibine bıraktıkları not şöyle:

"Selamun Aleyküm, Evinizde bazı yiyecek ve konserveleri kullanmak zorunda kaldığımız için sizden helallik istiyoruz. Allah bize ömür verirse, inşallah hakkınızı geri getireceğiz. Kardeşleriniz Kassam Tugayları"

Kassam Tugayları'nın bıraktıkları nota, sosyal medyadan olumlu tepkiler geliyor. "İşte güzel ahlak örneği", "Ne kadar ince bir hareket" gibi yorumlar yapılıyor.

(Yeni Şafak)
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.