SON DAKİKA
Hava Durumu

Katliamdan Esed sorumlu

Suriye Müslüman Kardeşler Teşkilatı Sözcüsü Salim, dün Halep'te gerçekleştirilen katliamdan Esed rejiminin sorumlu olduğunu belirtti.

Haber Giriş Tarihi: 30.01.2013 14:57
Haber Güncellenme Tarihi: 30.01.2013 15:57
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Suriye Müslüman Kardeşler Teşkilatı Sözcüsü Salim, dün Halep'te gerçekleştirilen katliamdan Esed rejiminin sorumlu olduğunu belirtti.


 
 

Suriye Müslüman Kardeşler Teşkilatı Sözcüsü Züheyr Salim, dün Halep'te çok sayıda kişinin başlarından vurulduktan sonra nehre atılmış cesetlerinin ortaya çıkması üzerine bir açıklama yaparak, katliamnedeniyle Esed rejimini suçladı.

Katliamlardan uluslararası toplumun da sorumlu olduğunu ve gerektiği ölçüde kınanmadığını ifade eden Salim, "Halep'teki katliamın dünyanın barış ve güvenliğinden sorumlu olduğunu iddia eden BM Güvenlik Konseyi'nin (BMGK) gözü önünde ve insan hakları bildirgelerinin gölgesinde işlendiğini" dile getirdi.

Müslüman Kardeşler olarak terörün her türünü reddettiklerini belirten Salim, ''Terörün her türünü reddediyoruz. Esed ve babasının uyguladığı terörden öte terör yok. Biz teröristlerin kimliklerine göre sınıflandırılmasına karşıyız. Bu sınıflandırma bile terörizmdir''ifadesini kullandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.