SON DAKİKA
Hava Durumu

Kıbrıs, Paris ile coştu

 Dünyaca ünlü Amerikalı model, şarkıcı, aktris ve yazar Paris Hilton, Limak Hotel'de Dj'lik yaparak KKTC'nin her tarafından gelen hayranlarına eğ

Haber Giriş Tarihi: 05.08.2018 12:00
Haber Güncellenme Tarihi: 05.08.2018 13:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Kıbrıs, Paris ile coştu
 Dünyaca ünlü Amerikalı model, şarkıcı, aktris ve yazar Paris Hilton, Limak Hotel'de Dj'lik yaparak KKTC'nin her tarafından gelen hayranlarına eğlenceli saatler yaşattı.
Hilton Otelleri'nin varisi Paris Hilton, Hilton hayranları ile konser öncesi bir araya gelerek resim çektirdi. Yoğun ilginin yaşandığı gecede sevenleri, Hilton ile fotoğraf çektirmek için kuyruk oluşturdu. Basının da yoğun ilgi gösterdiği gecede Hilton siyah şık kıyafeti ile sahneye çıktı. Etkinlik öncesi muhteşem havai fişek gösterisi ile birlikte gösterisine başlayan Hilton, kısa bir konuşma yaparak tüm sevenlerini selamladı. Seyircilerine eğlenceli vakitler geçirmelerini temenni ettiğini söyleyen Hilton, Kıbrıs'ta olmaktan mutluluk duyduğunu belirtti. Paris Hilton için özel olarak kurulan podyumda lazer ışıkları ile ayrı bir zenginlik katarak hayranlarına eşsiz bir gece yaşattı. (İHA)
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.