SON DAKİKA
Hava Durumu

Lady Leyla Gazze yolcusu

Türkiye ile İsrail arasında varılan mutabakatın ardından Gazze'ye yardım götürmek için 2 gün önce Mersin Limanı'na gelen 'Lady Leyla' isimli y

Haber Giriş Tarihi: 01.07.2016 17:42
Haber Güncellenme Tarihi: 01.07.2016 18:42
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Lady Leyla Gazze yolcusu
Türkiye ile İsrail arasında varılan mutabakatın ardından Gazze'ye yardım götürmek için 2 gün önce Mersin Limanı'na gelen 'Lady Leyla' isimli yük gemisine yükleme tamamlandı. Gemi, Başbakan Yardımcısı Veysi Kaynak ve Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan'ın da katılacağı törenle uğurlandı.
 

 

Türkiye ile İsrail arasında varılan mutabakatın ardından Gazze'ye yardım götürmek için 2 gün önce Mersin Limanı'na gelen 'Lady Leyla' isimli yük gemisine yükleme tamamlandı.Başbakan Yardımcısı Veysi Kaynak ile Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan'ın katılacağı törenle gemi, yardımları Gazze halkına ulaştırmak için yola çıktı.
Mısır'ın İskenderiye Limanı'ndan yola çıkan 123 metre uzunluğundaki Panama bandıralı Lady Leyla isimli yük gemisi, 2 gün önce sabah saatlerinde Mersin Limanı'na ulaşmıştı. Mersin Limanı 17. rıhtıma demir atan gemiye un, şeker, pirinç, sıvı yağ, yardım kolileri ve çocuklar için oyuncak yüklendi.Yükleme işlemlerinin tamamlanmasıyla birlikte gemi, bugün Başbakan Yardımcısı Veysi Kaynak ve Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan'ın da katılacağı törenle uğurlandı.

 

 

 

 

 

 

 

 

kaynak:yenişafak
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.