SON DAKİKA
Hava Durumu

Mescid-i Aksa'ya ziyaretçi akını

İsrail’in Mescidi Aksa’ya yönelik saldırıları, Kudüs’e ziyaretleri iki katına çıkardı. Filistin’e giden Türkiye Sanayici İş Kadınları

Haber Giriş Tarihi: 15.09.2015 12:54
Haber Güncellenme Tarihi: 15.09.2015 13:54
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Mescid-i Aksa'ya ziyaretçi akını
İsrail’in Mescidi Aksa’ya yönelik saldırıları, Kudüs’e ziyaretleri iki katına çıkardı. Filistin’e giden Türkiye Sanayici İş Kadınları ve İş Adamları Konfederasyonu Genel Başkanı Nezaket Emine Atasoy Mescidi Aksa’yı ziyaret etti.
 
İsrail’in saldırıları ile bir kez daha gündeme gelen Mescidi Aksa’ya adeta ziyaretçiler akın ediyor. Saldırıların ardından ziyaretçi sayısında önemli bir artış olduğunu ifade edildi. Türkiye Sanayici İş Kadınları ve İş Adamları Konfederasyonu Genel Başkanı Nezaket Emine Atasoy’da Mescidi Aksa’yı ziyaret ederek yetkililerden bilgi aldı. Nezaket Emine Atasoy’u Mescidi Aksa’yı ziyaretinde, Kudüs Valisi Adnan Hussein, Kudüs Kadısı Abdulazim Selhem, Mescidi Aksa Genel Müdürü Ömer Kusvari ve Ürdün Haşimi Krallığı Mescidi Aksa temsilcisi Azzamil Hatip karşıladı. Atasoy Mescidi Aksa’da yapmış olduğu konuşmasında, “Kudüs ve Mescidi Aksa biz Müslümanların mabedi, namusudur. Görüyorum ki İsrail askerleri Mescidi Aksa’yı işgal etmişler. Şartlar ne olursa olsun, nasıl olursa olsun tek bildiğim bir şey var ki; Bu İsrail işgali ya bitecek, ya bitecek” dedi. Uluslararası topluma ve Dünya Devletlerine seslenen Atasoy, “Sizler bu haksız İsrail işgaline sessiz kalabilirsiniz. Fakat şunu bilmenizi isterim ki; Türkiye Cumhuriyeti Devleti ve Türk halkı İsrail işgaline sessiz kalmayacaktır” diye konuştu.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.