SON DAKİKA
Hava Durumu

Mısır Halkına Mitingle Destek

Saadet Partisi, Mısır'daki askeri darbeye karşı yarın İstanbul Kazlıçeşme Meydanı'nda "Darbelere hayır, Mısır halkına destek" mitingi

Haber Giriş Tarihi: 13.07.2013 13:15
Haber Güncellenme Tarihi: 13.07.2013 14:15
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Mısır Halkına Mitingle Destek
Saadet Partisi, Mısır'daki askeri darbeye karşı yarın İstanbul Kazlıçeşme Meydanı'nda "Darbelere hayır, Mısır halkına destek" mitingi düzenleyecek.
 

Saadet Partisi, Mısır'daki askeri darbeye karşı yarın İstanbul Kazlıçeşme Meydanı'nda "Darbelere hayır,Mısır halkına destek" mitingi düzenleyecek.
Partiden yapılan yazılı açıklamaya göre, yarın saat 18.00'de gerçekleştirilecek mitingde, Mısır'ın seçilmiş ilk Cumhurbaşkanı Muhammed Mursi'ye yapılan askeri darbeye hayır, Mısır halkına destek mesajı verilecek.

Mısır'daki gelişmelerin sadece bu ülkeyi değil bütün İslam dünyasını ilgilendirdiğine işaret edilen açıklamada, Mısır'ın İslam dünyasının en önemli, Arap dünyasının lider ve D-8'lerin de en aktif üyelerinden biri olduğu vurgulandı.

Mısır'da halkın iradesi hiçe sayılarak yapılan "küresel darbeye" karşı dik duruş sergilemek isteyen bütün vatandaşların Kazlıçeşme'deki mitinge davet edildiği açıklamada, "Mısır halkının günlerdir meydanları doldurarak seçtikleri cumhurbaşkanına sahip çıkmasına ve onurlu duruş sergilemesine, Türkiye adına Saadet Partisinin öncülüğünde vatandaşların ve tüm kesimlerin büyük bir destek vermesi bekleniyor" ifadelerine yer verildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.