SON DAKİKA
Hava Durumu

Mutfakta bulaştı! Yüzü bu hale geldi

Et yiyen bakteri yüzünden yüzünün sol kısmını kaybeden ve geçirdiği ameliyatla yeni görüntüsüne kavuşan Donna Corden yaşadıkların

Haber Giriş Tarihi: 19.11.2018 16:32
Haber Güncellenme Tarihi: 19.11.2018 18:32
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Mutfakta bulaştı! Yüzü bu hale geldi
Et yiyen bakteri yüzünden yüzünün sol kısmını kaybeden ve geçirdiği ameliyatla yeni görüntüsüne kavuşan Donna Corden yaşadıklarını anlattı.

47 yaşında dört çocuk annesi olan Donna Corden'in hayatı, et yiyen bakteri sebebiyle kabusa döndü. Geçtiğimiz yıl ocak ayında mutfakta yere düşen ve alın kemiği kırılan Donna, önemli bir şeyi olmadığını düşündü.





Fakat Donna'nın kızı annesini hastaneye götürdü. Donna'nın bedeni morarmaya ve böbrekleri çalışmamaya başladı. Doktorlar, Donna'nın oldukça nadir görülen ve son derece agresif olan bir bakteri türü kaptığını söyledi.




Bakteri Donna'nın yüzünü yemeye başladı. Yüzü günden güne yok olan Donna acil olarak ameliyata alındı. 11 saatlik ameliyat öncesinde Donna 4 gün komada kaldı.





Operasyon sonrasında Frankenstein gibi göründüğünü söyleyen Donna, aynada kendisine baktığında ağladığını anlattı. Operasyonun ardından bir süre sonra Donna bu kez yüz değiştirme operasyonu geçirdi. Doktorlar Donna'nın hasarlı yüz dokusunu çıkarmaya başardı ve böylece talihsiz kadın yeni yüzüne kavuştu.




Doktorlar, Donna'nın yaşamasının bile mucize olduğunu söylüyor. Yüz değiştirme ameliyatı başarı ile sonuçlanan Donna, ikinci hayatını yaşamaya başladığını belirtiyor.



























Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.