SON DAKİKA
Hava Durumu

Öğrencileri taciz edilen okul müdürü intihar etti

Güney Kore'de zihinsel engelliler okulundaki bir öğretmenin yıllardır öğrencilerine cinsel taciz uyguladığı ortaya çıktı. Bu olaydan so

Haber Giriş Tarihi: 19.07.2018 12:28
Haber Güncellenme Tarihi: 19.07.2018 13:28
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Öğrencileri taciz edilen okul müdürü intihar etti
Güney Kore'de zihinsel engelliler okulundaki bir öğretmenin yıllardır öğrencilerine cinsel taciz uyguladığı ortaya çıktı. Bu olaydan sonra okulun kadın müdürü yaşadığı aparmanın bahçesinde ölü bulundu. Kadının intihar ettiği düşünülüyor.
Güney Kore’nin Gangwon bölgesinde zihinsel engelliler okulunda bir öğretmenin yıllardır öğrencilere cinsel taciz uyguladığının ortaya çıkması üzerine okulun kadın müdürü yaşadığı apartmanın bahçesinde ölü bulundu. Polis, okul müdürünün intihar ettiğini düşünüyor.  Gangwon bölgesinde zihinsel engelliler okulunda bir öğretmenin yıllardır öğrencilere cinsel tacizde bulunduğu ortaya çıktı. Savcılar, Çarşamba günü 44 yaşındaki zanlı için tutuklama tezkeresi çıkardı. Zihinsel engelli üç öğrenciye 2014 yılında sınıflarda ve spor salonunda tecavüz etmekle suçlanan zanlının suçunu itiraf ettiği bildirildi. 68 yaşındaki okul müdürü, geçtiğimiz Pazartesi günü Taebaek Belediye Salonunda diz çökerek cinsel tacize uğrayanların yakınlarından özür diledi. Kadın okul müdürü, yaşananların ardından oturduğu apartmanın bahçesinde ölü bulundu. Polis, okul müdürünün intihar ettiği ihtimali üzerinde duruyor.
Gangwon Bölgesi Eğitim Müdürlüğü ise Çarşamba günü özel zihinsel engelliler okulu hakkında soruşturma başlattı. Polis, Eğitim Müdürlüğünden geçen yıl mağdurlardan birinin olayı kendisine anlatmasına rağmen durumu zamanında yetkililere bildirmeyen öğretmenin de cezalandırılmasını istedi. (İHA)
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.