SON DAKİKA
Hava Durumu

Otoyolu kapatan Türkler cezadan kurtulamadı

Avrupa'nın en işlek otoyollarından biri olan Belçika’daki E17 otoyolunu 2017 Şubat ayında kapatan düğün konvoyundaki 18 araç ve Türk s

Haber Giriş Tarihi: 29.06.2018 15:27
Haber Güncellenme Tarihi: 29.06.2018 16:27
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Otoyolu kapatan Türkler cezadan kurtulamadı
Avrupa'nın en işlek otoyollarından biri olan Belçika’daki E17 otoyolunu 2017 Şubat ayında kapatan düğün konvoyundaki 18 araç ve Türk sürücüleri mahkemelik oldu. 
Belçika'nın Lokeren şehrindeki Türklere ait bir düğün konvoyu, Avrupa'nın en işlek otoyollarından biri olan E17 otoyolunu trafiğe kapatıp damadı havaya attıkları ve halay çektikleri için bölgedeki trafik polisliği tarafından mahkemeye verilmişlerdi. İlk duruşmada savcılık, olaya karışan sürücülere ağır para cezaları ve 5 yıl trafikten men talep etmişti.
Olaya ilişkin talep edilen cezaların yanında savcı Peter D'hondt'un söyledikleri uzun süre Belçika'da konuşuldu. Peter D'hondt, "Bir parti vermek istiyorsanız kafanızı boş kovalara sokup eğlenebilirsiniz. Burası otoyol ve buranın kurullarını çiğneyemezsiniz. Sonucuna katlanacaksınız" demişti.
Dendermonde savcılığında bu sabah görülen nihai duruşmada, olaya karışan 14 kişiye ayrı ayrı, 2 ila 4 bin avro para cezası ile 3 ila 5 yıl trafikten men cezaları verildi. (İHA)
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.