SON DAKİKA
Hava Durumu

Özgür Suriye'nin silahları mühendislerden

Suriyeli muhalifler, silah ve cephane sıkıntısına karşı çözümü kendi silahlarını üretmekte buldu. Özgür Suriye Ordusu, ''Mühendisli

Haber Giriş Tarihi: 28.01.2013 16:55
Haber Güncellenme Tarihi: 28.01.2013 17:55
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Suriyeli muhalifler, silah ve cephane sıkıntısına karşı çözümü kendi silahlarını üretmekte buldu. Özgür Suriye Ordusu, ''Mühendislik Tugayı''nın ürettiği silahlarla mücadele veriyor.


 
 

Suriye'de Devlet Başkanı Beşşar Esed güçlerine karşı 22 ayı aşkın süredir mücadele eden muhalifler, silah ve cephane sıkıntısı nedeniyle çözümü kendi silahlarını üretmekte buldu.

Halep'te kenar mahallelerde havan topu ve mermisi yapan Mühendisler Tugayı'ndan Ebu Hureyre, muhaliflerin kısıtlı imkanlara rağmen kendi silahını ürettiğini söyledi.

Ebu Hureyre, ''Kendi mücadelemizi kendimiz veriyoruz. Bize kimse destek olmuyor. Ancak rejime destek olan bazı ülkeler var. Buna rağmen rejim yaptığımız silahlardan korkuyor. Biz silahlarımızı hiçbir zaman rejim gibi halka doğrulmadık ve doğrultmayacağız'' dedi.

Bu arada Suriye'de en rağbet gören ürünler arasında lambalı cep telefonları geliyor. Olaylar nedeniyle elektriklerin genellikle kesik olduğu ülkede,  elle şarj edilebilen küçük fenerlerle, aynı zamanda cep telefonları şarj edilebiliyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.