SON DAKİKA
Hava Durumu

Putin'den İngiltere açıklaması

Birleşik Krallık'ın AB'den ayrılma kararı almasıyla ilgili konuşan Putin, 'Bu kararın olumlu ve olumsuz küresel sonuçları olacaktır'

Haber Giriş Tarihi: 24.06.2016 17:04
Haber Güncellenme Tarihi: 24.06.2016 18:04
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Putin'den İngiltere açıklaması

Birleşik Krallık'ın AB'den ayrılma kararı almasıyla ilgili konuşan Putin, 'Bu kararın olumlu ve olumsuz küresel sonuçları olacaktır' dedi.
 

 

 

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Birleşik Krallık'ın AB'den ayrılma kararının olumlu ve olumsuz küresel sonuçlarının olacağını belirterek söz konusu kararın Rus ekonomisi üzerinde yaratabileceği etkileri en aza indirmeye çalışacaklarını ve gerekli görülmesi halinde ekonomi politikalarını yeniden düzenleyebileceklerini ifade etti.

Ajansların haberine göre; İngiltere'nin AB'den ayrılma kararının göç ve güvenlik konularıyla ilgili memnuniyetsizlikleri yansıttığını söyleyen Putin, ayrılma kararının Rusya'ya uygulanan ekonomik yaptırımları etkilemesini beklemediğini belirtti.

'MOSKOVA'NIN ÇIKARINA'

Kremlin sözcüsü Dmitri Peskov, İngiltere'nin AB'den ayrılma kararının iki ülke arasındaki ilişkilere zarar vermeyeceğini umduklarını belirterek güçlü, istikrarlı ve öngörülebilir bir Avrupa Birliği'nin Moskova'nın çıkarına olduğuna dikkat çekti.

 

 

 

 

 

 

 

timeturk
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.