SON DAKİKA
Hava Durumu

Rafadan Tayfa Hollanda'da minik Türklerle buluştu

TRT Çocuk Kanalının en sevilen çizgi filmlerinden Rafadan Tayfa kahramanları, Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar Başkanlığının (YT

Haber Giriş Tarihi: 06.04.2019 15:44
Haber Güncellenme Tarihi: 06.04.2019 16:44
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Rafadan Tayfa Hollanda'da minik Türklerle buluştu
TRT Çocuk Kanalının en sevilen çizgi filmlerinden Rafadan Tayfa kahramanları, Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar Başkanlığının (YTB) organizasyonuyla Hollanda'da yaşayan Türk çocuklarla bir araya geldi.


Yurt dışında yaşayan Türk çocuklarının dil ile kültür gelişiminde önemli işlev gören çizgi film Rafadan Tayfa'nın kahramanları Akın, Hayri, Mert, Kamil, Sevim ve Hale'nin 5 Nisan'da Deventer'de başlayan Hollanda'da çocuklarla buluşma etkinlikleri Rotterdam'da devam etti.  Etkinlikte, çizgi filmin kahramanlarına çocuklar yoğun ilgi gösterdi. Etkinlik sonrası YTB tarafından çocuklara hediyeler takdim edildi. Rafadan Tayfa ekibi yarın da Utrecht kentinde çocuklarla bir araya gelecek.


RAFADAN TAYFA'NIN AVRUPA TURNESİ SÜRECEK
Rafadan Tayfa kahramanları Avrupa turnesi kapsamında Hollanda'nın ardından Belçika, Fransa, Almanya, İngiltere ve Avusturya'ya da gidecek. Programın detaylarına "www.ytb.gov.tr" adresi ve sosyal medya hesaplarından ulaşılabilecek. (AA)

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.