SON DAKİKA
Hava Durumu

Rusya, Azez'e balistik füzeyle saldırdı

Suriye'nin Lazkiye Limanı açıklarında demirli Rus savaş gemilerinden Halep'inAzez ilçesindeki sivil birimlerine yönelik 8

Haber Giriş Tarihi: 15.02.2016 13:36
Haber Güncellenme Tarihi: 15.02.2016 14:36
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Rusya, Azez'e balistik füzeyle saldırdı
Suriye'nin Lazkiye Limanı açıklarında demirli Rus savaş gemilerinden Halep'inAzez ilçesindeki sivil birimlerine yönelik 8 balistik füze attığı bildirildi.



Azez'deki yerel kaynaklardan edindiği bilgiye göre, Rus savaş uçaklarının bu sabah erken saatlerde Azez ilçesinde bir hastane, bir okul ve bazı yerleşim birimlerinin de aralarında bulunduğu sivil hedefleri misket bombalarıyla vurmasının ardından balistik füzelerle saldırdı. Bir okulun ve hastanenin arkasına düşen füzelerin patlaması sırasında, aralarında çocuk ve kadınların da bulunduğu 7 kişinin öldüğünü belirten kaynaklar, 50'nin üzerinde sivilin de yaralandığını ifade etti. Rus savaş uçaklarından atılan balistik füzelerden biri, Azez'in yaklaşık 1 kilometre batısında yer alan bir zeytin bahçesine düştü. Özgür Suriye Ordusuna mensup askerler tarafından bulunan füzenin patlamadığı anlaşıldı. Balistik füzenin ateşleme sisteminin devreye girmeyerek teknik arıza sonucu patlamadığı kaydedildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.