SON DAKİKA
Hava Durumu

Selfie çekmeye çalışıyordu, yerle bir etti!

Rusya'da bir galeride selfie çekmeye çalışan dört kadın, üzerinde Salvador Dali ve Francisco Goya'nın tablolarının bulunduğu devirdi. Kad

Haber Giriş Tarihi: 08.11.2018 12:50
Haber Güncellenme Tarihi: 08.11.2018 14:50
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Selfie çekmeye çalışıyordu, yerle bir etti!
Rusya'da bir galeride selfie çekmeye çalışan dört kadın, üzerinde Salvador Dali ve Francisco Goya'nın tablolarının bulunduğu devirdi. Kadınlarda herhangi bir yaralanma olmazken tablolar büyük zarar gördü.
Olay, 27 Ekim tarihinde Rusya''nın Yekaterinburg şehrinde gerçekleşti.  International Arts Center Main Avenue galerisinde sergilenen resimleri inceleyen ziyaretçiler büyük bir gürültü ile panikledi. Gürültünün sebebinin ise dört kadının selfie çekmeye çalışırken resimlerin asılı olduğu bir duvarı yıkmaları olduğu anlaşıldı. Devrilen duvarda İspanyol ressamlar Salvador Dali ve Francisco Goya'nın tabloları bulunuyordu. Dört kadın kazada herhangi bir zarar görmedi ancak Dali ve Goya'nın tabloları zarar gördü. Rus haber ajansı TASS’a konuşan bir galeri çalışanı, Goya’nın tablosunun çerçeve ve camının kırıldığını, Dali’nin tablosunun ise çerçeve ve koruyucu cam dışında kendisinin de hasar gördüğünü belirtti. Konuyla ilgili soruşturma başlatılsa da bir ceza verilmesi beklenmiyor. (webtekno)
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.