SON DAKİKA
Hava Durumu

Sınır dışı edilen Barbaros Şansal'a sert tepki! Utanmıyor musunuz?

Önceki yıllarda Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyetine üzerinde bir miktar uyuşturucu ile giriş yaptığı için Bakanlar Kurulu tarafından sını

Haber Giriş Tarihi: 05.09.2018 17:39
Haber Güncellenme Tarihi: 05.09.2018 18:39
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Sınır dışı edilen Barbaros Şansal'a sert tepki! Utanmıyor musunuz?
Önceki yıllarda Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyetine üzerinde bir miktar uyuşturucu ile giriş yaptığı için Bakanlar Kurulu tarafından sınır dışı edilen Barbaros Şansal, tekrar KKTC'ye gittiğinde halkın sert tepkisiyle karşılaştı. 
Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti halkına ve hükümetine sosyal medya hesaplarından ağır sözler sarf eden Modacı Barbaros Şansal,  ülkeye uyuşturucu soktuğu sınır dışı edilmesinin ardından değişen hükümet ile tekrar ülkeye giriş yapabildi. Şansal, sessiz sedasız geldiği Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nin Lefkoşa kentinde bir kafeteryada oturduğunun fark edilmesi üzerine çevredeki vatandaşlar tarafından tepkiyle karşılandı. Vatandaşlar "Ne yüzle geliyorsunuz. Hem KKTC halkına makamlarına ağza alınmadık laflar edip hem de tekrar gelmekten utanmıyorsunuz" diyerek tepkilerini dile getirdi. Barbaros Şansal'ın KKTC'de örgütlü sendikaların yarın gerçekleştireceği ''Toplumsal Var Oluş'' eylemine katılacağı öğrenildi.
Polisin yarınki eylemde oluşacak provokasyonlara karşı geniş tedbirli hazırlık yaptığı belirtildi. (İHA)
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.