SON DAKİKA
Hava Durumu

Slovenya Cumhurbaşkanı, Erdoğan'ı kutladı

Slovenya Cumhurbaşkanı Borut Pahor, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı 24 Haziran'daki seçim zaferinden d

Haber Giriş Tarihi: 03.07.2018 10:02
Haber Güncellenme Tarihi: 03.07.2018 11:02
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Slovenya Cumhurbaşkanı, Erdoğan'ı kutladı

Slovenya Cumhurbaşkanı Borut Pahor, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı 24 Haziran'daki seçim zaferinden dolayı kutladı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip ErdoğanSlovenya Cumhurbaşkanı Borut Pahor ile telefonda görüştü.  Cumhurbaşkanlığı kaynaklarından alınan bilgiye göre, Pahor, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı 24 Haziran'daki seçim zaferinden dolayı tebrik etti. Görüşme vesilesiyle, ikili ilişkileri daha da geliştirme konusundaki kararlılığın teyit edildiği belirtildi.




Mukteda Es-Sadr'dan Erdoğan'a kutlama

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Irak'taki Sairun İttifakı'nın lideri Mukteda Es-Sadr ile telefonda görüştü.  Cumhurbaşkanlığı kaynaklarından alınan bilgiye göre, Es-Sadr, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı 24 Haziran'daki seçim zaferinden dolayı kutladı. Görüşme vesilesiyle, ikili ilişkileri daha da geliştirme konusundaki kararlılığın teyit edildiği belirtildi.



Neçirvan Barzani, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı tebrik etti

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, Irak Kürt Bölgesel Yönetimi (IKBY) Başbakanı Neçirvan Barzani ile telefonda görüştüğü bildirildi.  IKBY Başbakanlık ofisinden yapılan açıklamada, Barzani'nin 24 Haziran'daki seçimlerden elde edilen başarıdan dolayı Erdoğan'ı ve partisini tebrik edip başarılı olması temennisinde bulunduğu belirtildi. Açıklamada görüşme sırasında Erdoğan ve Barzani'nin, Türkiye ile IKBY arasındaki ilişkilerin önemine değinip, ikili ilişkilerin her konuda kalkındırılmasına vurgu yaptıkları kaydedildi. (AA)



Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.