SON DAKİKA
Hava Durumu

Suriye geçici hükümet başkanı İstanbul'da açıklanacak

SMDK Üyesi Beyanuni, ''Suriye geçici hükümeti başkanının kim olacağı İstanbul'da açıklanacak'' dedi.

Haber Giriş Tarihi: 25.02.2013 11:18
Haber Güncellenme Tarihi: 25.02.2013 12:18
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
SMDK Üyesi Beyanuni, ''Suriye geçici hükümeti başkanının kim olacağı İstanbul'da açıklanacak'' dedi.


 
 

Suriye Müslüman Kardeşler Teşkilatı Genel Sekreteri ve Suriye Muhalif ve Devrimci Ulusal Güçler Koalisyonu (SMDK) Üyesi Ali Sadreddin el-Beyanuni, ''Suriye geçici hükümet başkanının ismi İstanbul'da açıklanacak'' dedi.

Beyanuni, SMDK genel kurul toplantısının 2 Mart'ta İstanbul'da yapılacağını ve hükümet başkanlığına aday gösterilenlerin isimlerinin de burada oylanacağını söyledi.

Bazı basın organlarında aday isimleriyle ilgili çıkan haberleri yalanlayan Beyanuni, ''Üzerinde karar kılınan seçim mekanizması, herhangi bir isim hakkında tahminde bulunmaya mahal vermemektedir. 2 Mart'tan önce ismi belirlemek zor'' diye konuştu.

Beyanuni, Müslüman Kardeşler'in aday göstereceği isimle ilgili, ''Teşkilat şu ana kadar bir isim üzerinde karar kılmadı. Ancak 1 Mart'ta İstanbul'da düzenlenecek liderler toplantısında adayını açıklayabilir'' ifadesini kullandı.

SMDK'nın Kahire'de düzenlediği genel kurul toplantısında belirlediği seçim mekanizmasına göre, her bir üye veya grup bir ismi aday gösterecek ve İstanbul'da düzenlenecek oturumda aday isimler üzerinde oylama yapılacak.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.