SON DAKİKA
Hava Durumu

Suriye'de 7 bombalı saldırıda 78 kişi öldü

epa05324726 A handout photograph released by the official Syrian Arab News Agency (SANA) shows security officials and civilians inspecting the damage following a bombing at a bus station in the coastal city of Tartus, Syria, 23 May 2016. According to SANA, at least 20 people were killed in three bombings targeting bus station and a residential suburb in front of the bus station in Tartous. Some 45 people were also killed in a series of bombings in Jableh city. EPA/SANA HANDOUT HANDOUT EDITORIAL USE ONLY/NO SALES

Haber Giriş Tarihi: 23.05.2016 14:30
Haber Güncellenme Tarihi: 23.05.2016 15:30
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Suriye'de 7 bombalı saldırıda 78 kişi öldü
Suriye rejiminin kontrolünde bulunan liman kentleri Tartus ve Cebele'de düzenlenen 7 farklı bombalı saldırıda en az 78 kişi hayatını kaybederken 120’den fazla kişi de yaralandı. Saldırıları terör örgütü DAEŞ üstlendi. 

 

 
Esad rejiminin kontrolündeki liman kentlerinden Tartus ve Cebele’de düzenlenen 7 farklı bombalı saldırıda Suriye’nin resmi haber ajansı SANA, en az 78 kişinin hayatını kaybettiğini ve 120 kişinin de yaralandığını bildirdi. Lazkiye’nin güneyindeki Cebele’de otobüs durağı, hastane, elektrik idaresi ve bir caddede olmak üzere 4 bombalı saldırı düzenlendiğini ve en az ikisinin intihar saldırısı olduğu kaydedildi. Cebele’deki saldırılarda en az 45 kişinin hayatını kaybettiği bildirildi.
Tartus kentindeki otobüs terminalinin önünde bomba yüklü bir aracın infilak ettirilmesi ve canlı bombanın terminal içinde kendini patlatması sonucu en az 33 kişinin hayatını kaybettiği bildirildi.
Terör örgütü DAEŞ’e yakın sosyal medya hesaplarından saldırının DAEŞ tarafından yapıldığı bildirildi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.