SON DAKİKA
Hava Durumu

Suriye'de cuma çıkışı bombalı saldırı

Suriye'nin güneyindeki Dera kentine bağlı Nimar beldesinde cuma namazı çıkışında bomba yüklü aracın infilak etmesi sonucu ilk belirmelere g

Haber Giriş Tarihi: 15.08.2014 17:48
Haber Güncellenme Tarihi: 15.08.2014 18:48
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Suriye'de cuma çıkışı bombalı saldırı
Suriye'nin güneyindeki Dera kentine bağlı Nimar beldesinde cuma namazı çıkışında bomba yüklü aracın infilak etmesi sonucu ilk belirmelere göre 10 kişinin öldüğü bildirildi.

 

Suriye'nin güneyindeki Dera kentine bağlı Nimar beldesinde cuma namazı çıkışında bomba yüklü aracın infilak etmesi sonucu ilk belirmelere göre 10 kişinin öldüğü bildirildi. Suriye Genel Devrim Konseyinden (SRGC) aktarılan bilgiye göre, ülkenin güneyinde yer alan Dera'ya bağlı Nimar beldesindeki bir camide cuma namazı çıkışında bomba yüklü araç infilak etti. Patlamada ilk belirlemelere göre 10 kişinin yaşamını yitirdiği ve aralarında durumu ciddi olanların da olduğu 20 kişinin de yaralandığı ifade edildi. Bu arada Suriye Yerel Koordinasyon Komitesi (LCC) de yaptığı açıklamada, ölü ve yaralı sayısını doğrularken yaralıların bölgedeki sahra hastanelerine kaldırıldığı kaydedildi. SRGC ile LCC, saldırının kim ve kimler tarafından gerçekleştirdiğiyle ilgili bilgi vermedi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.