SON DAKİKA
Hava Durumu

Telefonunu çok seven genç kıza iPhone 6 mezar taşı!

Rusya'da 28 yaşında hayatını kaybeden genç kızın ailesi, telefonunu çok sevdiği için ona iPhone 6 model telefon şeklinde mezar taşı yap

Haber Giriş Tarihi: 26.09.2018 10:23
Haber Güncellenme Tarihi: 26.09.2018 11:23
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Telefonunu çok seven genç kıza iPhone 6 mezar taşı!
Rusya'da 28 yaşında hayatını kaybeden genç kızın ailesi, telefonunu çok sevdiği için ona iPhone 6 model telefon şeklinde mezar taşı yaptırdı. 
Rusya'nın Ufa kentinde sıra dışı bir mezar taşı yapıldı. Kentin Güney Mezarlığında 28 yaşındaki Rita Raisovna adlı genç kızın mezarı üzerine, çok sevdiği telefonu iPhone 6 şeklinde mezar taşı dikildi. Siyah granitten hazırlanan mezar taşının üzerindeki ekran kısmında ölenin fotoğrafı, adı, doğum tarihi ve ölüm yıl dönümü gibi temel bilgiler yer alıyor. Ayrıca akıllı telefonun yan tarafında ses kontrolleri, arka panelde bir kamera, Apple logosu ve marka adı gibi detaylar da bulunuyor. Ölen kızın ailesi hakkında bilgi verilmese de, kabir taşının hazırlanmasında bin 800 dolardan fazla para harcandığı açıklandı. Öte yandan Rusya’da bu gibi sıra dışı kabir taşlarının Novosibirsk bölgesinde de yapıldığı ortaya çıktı. (İHA)
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.