SON DAKİKA
Hava Durumu

Türkiye Sınırında Çatışmalar Yoğunlaştı

PKK ile Nusra Cephesi arasında süren çatışmalar Ra'sulayn bölgesinde yoğunlaştı. Çatışma sesleri, Şanlıurfa'nın Ceylanpınar ilçesi

Haber Giriş Tarihi: 17.07.2013 13:11
Haber Güncellenme Tarihi: 17.07.2013 14:11
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Türkiye Sınırında Çatışmalar Yoğunlaştı
PKK ile Nusra Cephesi arasında süren çatışmalar Ra'sulayn bölgesinde yoğunlaştı. Çatışma sesleri, Şanlıurfa'nın Ceylanpınar ilçesinden de duyuluyor.

Suriye'nin Haseke kentine bağlı Ra'sulayn bölgesindeki şiddetli çatışmalar devam ediyor. 



Yerel kaynaklardan alınan bilgiye göre, PKK ile Nusra Cephesi arasında devam eden çatışmalar iki gündür Ra'sulayn bölgesinde yoğunlaştı. Uzun namlulu silahların kullanıldığı çatışmaların sesi, Şanlıurfa'nın Suriye sınırındaki Ceylanpınar ilçesinden de duyuluyor.

Bu arada, Ceylanpınar sınır bölgesindeki Cumhuriyet Mahallesi'nin muhtarı Nezir Atilla, nereden ateşlendiği henüz belirlenemeyen merminin kolunu sıyırması sonucu hafif şekilde yaralandı.

Ceylanpınar Devlet Hastanesinde ayakta tedavi olduktan sonra taburcu olan Atilla, "Evimin bahçesinde yatarken kolumu bir mermi sıyırdı. Hastanede tedavi oldum" dedi.

Öte yandan, dün, evine giderken göğsüne isabet eden mermi nedeniyle ağır yaralanan ve hastanedeki müdahaleye rağmen kurtarılamayan Mahsun Ertuğrul'un Aydınlık Mahallesi'ndeki evinin önünde taziye çadırı kuruldu.

İlçede yapılan anonslarda vatandaşlar, sınıra yakın bölgelerden uzaklaşmaları konusunda da sık sık uyarılıyor.


Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.