SON DAKİKA
Hava Durumu

Yolcu uçağı denize düştü! Tüm yolcular...

Pohnpei Adası'ndan havalanıp Yeni Gine'nin başkenti Port Moresby'ye doğru giden Air Niugini'ye ait Boeing 737 tipi yolcu uçağı Mikronezya'nı

Haber Giriş Tarihi: 28.09.2018 11:02
Haber Güncellenme Tarihi: 28.09.2018 12:02
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Yolcu uçağı denize düştü! Tüm yolcular...
Pohnpei Adası'ndan havalanıp Yeni Gine'nin başkenti Port Moresby'ye doğru giden Air Niugini'ye ait Boeing 737 tipi yolcu uçağı Mikronezya'nın Weno Havalimanına iniş yaparken henüz bilinemeyen bir nedenle denize düştü. Uçaktaki 47 yolcu kurtarıldı.
Radyo Yeni Zelanda'nın, Mikronezya Federal Devletleri polisine dayandırarak verdiği habere göre, Pohnpei Adası'ndan havalanıp Yeni Gine'nin başkenti Port Moresby'ye doğru giden Air Niugini'ye ait Boeing 737 tipi yolcu uçağı Mikronezya'nın Weno Havalimanına iniş yaparken henüz bilinemeyen bir nedenle denize düştü. Yolcu uçağının iniş pistine çok kısa bir mesafe kalan denize düşmesinin ardından bölgedeki balıkçı tekneleri ve ilk yardım ekipleri kaza yerine gitti. Chuuk Havalimanı'nın Genel Müdürü Jimmy Emilio, batmak üzere olan uçaktaki 36 yolcu ile 11 mürettebatın kurtarıldığını ve herhangi bir can kaybının yaşanmadığını belirtti. Acil toplantı halinde olduğu bildirilen Air Niugini'den olayla henüz bir açıklama gelmedi. (Yeni Akit)

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.