SON DAKİKA
Hava Durumu

Yüksekokulda patlama! 10 ölü...

Kırım'da bulunan bir yüksekokulda el yapımı patlayıcı infilak ettirildi, Rusya Ulusal Terörle Mücadele Komitesi'nin açıklamasına göre

Haber Giriş Tarihi: 17.10.2018 14:45
Haber Güncellenme Tarihi: 17.10.2018 15:45
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Yüksekokulda patlama! 10 ölü...
Kırım'da bulunan bir yüksekokulda el yapımı patlayıcı infilak ettirildi, Rusya Ulusal Terörle Mücadele Komitesi'nin açıklamasına göre 10 kişi hayatını kaybetti, 50 kişi yaralandı.
Rusya Ulusal Terörle Mücadele Komitesi tarafından yapılan açıklamada, Kırım'da bulunan yüksekokulda yaşanan patlamada ilk belirlemelere göre 10 kişinin öldüğü ve 50 kişinin yaralandığı belirtildi. Patlamanın, el yapımı patlayıcı nedeniyle gerçekleştiği bilgisine yer verilen açıklamada, sorumluların yakalanması için gerekli çalışmalara başlandığı kaydedildi.
Terör saldırısı olma ihtimali değerlendiriliyor
Kremlin Sözcüsü Dimitriy Peskov da yaptığı açıklamada, patlamanın terör saldırısı olma ihtimalinin değerlendirildiğini bildirdi. Olayın ardından ilk yapılan açıklamalarda, patlamanın gaz sıkışması nedeniyle gerçekleştiği belirtilmişti. Öte yandan bazı görgü tanıklarının ifadelerine göre, bölgede patlamadan önce çok sayıda silah sesi duyuldu. (AA)
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.