SON DAKİKA
Hava Durumu

Yunanistan'da yaşayan Türkler oy kullanmaya başladı

Türkiye'deki 7 Haziran Genel Seçimleri için Yunanistan'da yaşayan Türk vatandaşlarının oy kullanma işlemleri başladı. Vatandaşlar, Atina'da bugün i

Haber Giriş Tarihi: 30.05.2015 14:44
Haber Güncellenme Tarihi: 30.05.2015 15:44
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Yunanistan'da yaşayan Türkler oy kullanmaya başladı
Türkiye'deki 7 Haziran Genel Seçimleri için Yunanistan'da yaşayan Türk vatandaşlarının oy kullanma işlemleri başladı. Vatandaşlar, Atina'da bugün itibariyle başlayan oy kullanma işlemine büyük ilgi gösterdi.
Türk vatandaşları Atina'nın Neo Psihiko semtinde bulunan Türkiye'nin Atina Başkolonsluğu'nda oylarını kullanmaya başladı. Oy vermeye gelen vatandaşlar uygulamadan memnun olduklarını, oylarını verebildikleri için mutluluk duyduklarını dile getirdiler.
Türkiye Atina-Pire Başkonsolosu İsmail Sefa Yüceer işlemlerden çok memnun olduklarını ve en az 500 Türk vatandaşının oy kullanmasını beklediklerini açıkladı. Yüceer, Cumhurbaşkanlığı seçimindeki oy kullanma oranını katlayacaklarını ümit ettiklerini belirtti.
4 sandığın bulunduğu Atina Konsolosluğu'nda bugün ve yarın oy kullanma işlemleri devam edecek. Sandıklar 2 Haziran tarihinde Türkiye'ye gönderilecek ve sayımları Türkiye'de oy kullanma işlemi tamamlandıktan sonra başlayacak.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.