SON DAKİKA
Hava Durumu

Yunanlılarla Arnavutlar birbirine girdi! Yaralılar var

Dün Arnavutluk'ta, Arnavutluk polisi tarafından Yunan asıllı bir gencin öldürülmesinin ardından gece geç saatlerde Yunanlılarla Arnavutlar

Haber Giriş Tarihi: 29.10.2018 13:29
Haber Güncellenme Tarihi: 29.10.2018 15:29
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Yunanlılarla Arnavutlar birbirine girdi! Yaralılar var
Dün Arnavutluk'ta, Arnavutluk polisi tarafından Yunan asıllı bir gencin öldürülmesinin ardından gece geç saatlerde Yunanlılarla Arnavutlar arasında arbede çıktı. Arbedede biri ağır 6 kişi yaralandı. 

Dün Arnavutluk’un Argyrokastro bölgesinde Arnavutluk polisi tarafından Yunan asıllı bir gencin öldürülmesi ardından gece geç saatlerde Attika’nın Yeraka bölgesinde Yunanlılarla Arnavutlar arasında çıkan arbedede biri ağır olmak üzere altı kişi yaralandı. Yapılan açıklamaya göre saat 2.20 civarında çıkan arbedede altı kişi yaralanıp hastaneye kaldırıldı.  Boğazından vurularak yaralanan bir Yunanlının durumunun ağır olduğu bildirildi. Olay yerinde bir tüfeğe ve bıçaklara el konuldu. Konstantinos Katsifas’ın öldürülmesi ardından sosyal paylaşım sitelerinde aşırı guruplar arasında bu tür “kin randevuları” düzenlenmeye başladı. Ayrıca Arnavutluk’un Atina büyükelçiliği ve Yanya Konsolosluğu önünde protesto gösterileri düzenlendi. (DHA)

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.