SON DAKİKA
Hava Durumu

Yüzü maskeli teröristlerden Erdoğan'a ölüm tehdidi!

Terör örgütü PKK'nın Suriye kolu YPG'ye bağlı teröristler, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı tehdit etti. Yer ve zaman belirten terö

Haber Giriş Tarihi: 25.09.2018 12:25
Haber Güncellenme Tarihi: 25.09.2018 13:25
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Yüzü maskeli teröristlerden Erdoğan'a ölüm tehdidi!
Terör örgütü PKK'nın Suriye kolu YPG'ye bağlı teröristler, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı tehdit etti. Yer ve zaman belirten teröristler, Erdoğan'ın Almanya ziyareti öncesi ülkedeki destekçilerine çağrı yaparak "Berlin'i yak, Erdoğan'ı öldür" mesajı gönderdi. 
Suriye'nin kuzeyinde masum sivillerin kanlarını akıtan terör örgütü YPG, Türkiye'yi tehdit etmeye devam ediyor. Bölgedeki terörist grupların sosyal medyada yaptığı bir paylaşım, terör örgütünün yeni hedefini ortaya koydu. Fotoğrafta, yüzleri kapalı, ellerinde uzun namlulu silahlar bulunan teröristlerin bir duvarın arkasında sıralandığı görülüyor.
TARİH VE YER GÖSTERDİLER
Önlerinde bulunan duvarda ise, İngilizce "Erdoğan'ı öldür" Almanca "Faşizme ölüm" yazıyor. Aynı tehditler, Türkçe olarak da duvara yazılırken, duvardaki başka bir detay dikkat çekiyor. Teröristlerin yazdığı "Berlin'i yak! 28-29/9" mesajı, bu tehdidi Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 27-29 Eylül'de yapacağı Almanya ziyareti için yaptıklarını ortaya koyuyor. Almanya PKK'yı terör örgütü listesinde tutsa da, teröristlerin bu ülkede rahatça örgütlenebildiği ve sokak eylemleri düzenleyebildiği biliniyor. (Yeni Akit)
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.