SON DAKİKA
Hava Durumu

Anafen'den 51 bin öğrenciye sınav

Anafen Dershaneleri’nin Bursa genelinde yaptığı Seviye Tespit Sınavı (STS) büyük ilgi gördü. 

Haber Giriş Tarihi: 05.03.2013 17:30
Haber Güncellenme Tarihi: 05.03.2013 18:30
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Anafen Dershaneleri’nin Bursa genelinde yaptığı Seviye Tespit Sınavı (STS) büyük ilgi gördü. 


Yoğun katılımın yaşandığı sınava 4-5-6 ve 7.sınıf öğrencilerinden Bursa genelinde 51 bin öğrenci başvuru yaptı. Bursa'da yaklaşık her 3 öğrenciden birinin girdiği sınav, tarihinde rekor bir sayıya da ulaştı. Sınavlara hazırlık için kendini deneyerek geliştirmek isteyen öğrenciler sınav sayesinde durumlarını ölçme fırsatı buldu.

Sınava katılan öğrencilere ayrıca okul sınavlarına hazırlık kitabı da dağıtıldı. Sınavlara hazırlık ve okul derslerine takviyeli eğitimde kaçınılmaz rolü olan dershaneler bu tarihte yaptığı seviye tespit sınavlarıyla binlerce öğrenciye değişik kademelerde eğitim bursu dağıtıyor.

Eğitime destek olarak gerçekleşen bu sınavlar, öğrenciler ve veliler tarafından beğeni ve ilgiyle karşılandı. Yoğun bir talebin ve katılımın olmasından dolayı da dershane yönetimi ise memnuniyetini ifade etti.

STS sonrasında sınavlara hazırlık ve okula takviye kursu, İngilizce-Matematik ve Anafen Mental Aritmetik kurs kayıtları başlayacak. Bu kurslara kayıt yaptıran öğrenciler ders başarıları için takviye kursu almış olacak.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.