SON DAKİKA
Hava Durumu

Bursagaz'dan eğitime destek

Bursagaz Eğitim Gönüllüleri Derneği her yıl bir okulu yeniliyor. 

Haber Giriş Tarihi: 10.06.2013 12:33
Haber Güncellenme Tarihi: 10.06.2013 13:33
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Bursagaz Eğitim Gönüllüleri Derneği her yıl bir okulu yeniliyor. 

Bursagaz Eğitim Gönüllüleri Derneği (EGD) bu yıl Orhaneli ilçesine bağlı Yakuplar Köyü’nde bulunan Yakuplar Köyü İlköğretim Okulu’nu yeniledi. Bursagaz EGD, Yakuplar İlköğretim Okulu’nda boyadan badanaya, elektrik tesisatından bahçe düzenlemesine, sıradan masa ve kaleme kadar öğrencilerin her ihtiyacını karşıladı. EGD ayrıca Kütüphaneler Haftası’nda şirket bünyesinde başlattığı kitap toplama kampanyasında toplanan yaklaşık bin kitabı okulda oluşturduğu kütüphaneye bağışladı. Bursagaz EGD köydeki bütün öğrencilere de ayakkabı ve tişört hediye etti.
3 ay süren çalışmaların son halini görmek üzere köy okulunda bir araya gelen Bursagaz ve Bursagaz Eğitim Gönüllüleri ekibi, okul bahçesine kurdukları lunaparkla öğrencilere ve köy halkına eğlenceli anlar yaşattı. Gün içerisinde gerçekleştirilen mangal partisi, pamuk helva, patlamış mısır ve limonata ikramı, animatörler eşliğinde çocuklara yönelik çeşitli oyunlar ve kurulan oyun alanlarıyla çocuklar doyasıya eğlendi. Köy kadınları da okul bahçesinde gözleme pişirdi.
Bursagaz Eğitim Gönüllüleri Derneği Başkanı Mehmet Yaşar Çerçi, “Yenilenen okulumuzun köy halkını ve öğrencilerini memnun etmesi bizim için büyük bir mutluluk kaynağı. Eğitim Gönüllüleri Derneği olarak 7 yılda birçok eğitim faaliyetine destek olduk” dedi.
Bursagaz Genel Müdür Yardımcısı Mesken Şükrü Özden ise “Bu proje şirket çalışanlarımızın gönül desteğiyle yürütülüyor. İhtiyaç sahibi köyümüzün okulunu baştan aşağı yeniledik" diye konuştu.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.