SON DAKİKA
Hava Durumu

BUTGEM kursları başladı!

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) Eğitim Vakfı bünyesinde faaliyetlerini sürdüren Bursa Tasarım ve Teknoloji Geliştirme Merkezi’nde (BUTGEM), 9-13

Haber Giriş Tarihi: 12.05.2015 10:24
Haber Güncellenme Tarihi: 12.05.2015 11:24
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
BUTGEM kursları başladı!
Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) Eğitim Vakfı bünyesinde faaliyetlerini sürdüren Bursa Tasarım ve Teknoloji Geliştirme Merkezi’nde (BUTGEM), 9-13 yaş arası çocuklar için ücretsiz yaz kursları kayıtları başladı.
BUTGEM, sanayinin ihtiyaç duyduğu nitelikli eleman sorununa çözüm üretirken, düzenlediği kurslarla da geleceğin mühendislerini yetiştirme adına ilk tohumları atıyor. Bu yıl 7’nci kez gerçekleştirilecek olan kurs programları kapsamında 9-13 yaş arası çocuklara, telden araba, maket robot, genç mekanisyen, origami-kağıt sanatları uygulama eğitimi verilecek. Bir haftalık program süresince çocuklara ayrıca; kahvaltı yapmanın önemi, tertip, bireysel ve grup çalışması, tasarım bilinci, atasözleri, deyimler, iş güvenliği kuralları ve proje mantığı konularında bilgiler kazandırılıyor.

KAYITLAR İÇİN SON GÜN 13 HAZİRAN
Kurs programlarıyla çocuklarda güven duygusunun artması, tasarım ve üretim bilincinin oluşması amaçlanıyor. Söz konusu eğitim programlarından şimdiye kadar 1000’den fazla kursiyer yararlandı. Kayıt işlemlerinin BUTGEM’de gerçekleştirildiği kurslar için başvurular, 11 Mayıs 2015 Pazartesi gününden itibaren başladı. Kurslardan yararlanmak isteyenler için son başvuru tarihi ise 13 Haziran 2015 olarak belirlendi. Kurs dönemleri ise 22-26 Haziran, 29 Haziran-3 Temmuz, 6-10 Temmuz ve 20-24 Temmuz tarihlerinde gerçekleştirilecek.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.