SON DAKİKA
Hava Durumu

Genç Sâdalar yarıştı

  Karacabey İmam Hatip Lisesi “Genç Sadâ Kur’an-ı Kerim’i Güzel Okuma” Marmara Bölge Birincisi olarak Türkiye Finallerine gitmeye hak kaz

Haber Giriş Tarihi: 29.04.2015 15:25
Haber Güncellenme Tarihi: 29.04.2015 16:25
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Genç Sâdalar yarıştı
 

Karacabey İmam Hatip Lisesi “Genç Sadâ Kur’an-ı Kerim’i Güzel Okuma” Marmara Bölge Birincisi olarak Türkiye Finallerine gitmeye hak kazandı.

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yurt çapında Anadolu İmam Hatip Liseleri arasında yapılan “Anadolu İmam Hatip Liseleri 6. Arapça Bilgi ve Etkinlik Yarışmaları” kapsamında gerçekleştirilen “Genç Sadâ Kur’an-ı Kerim’i Güzel Okuma Marmara Bölge Finali Yalova Merkez Cami’nde yapıldı. Aralarında Bursa’nın da bulunduğu 9 ilin birincisinin katıldığı Kur’an-ı Kerim’i Güzel Okuma yarışması Marmara Bölge Finalinde Karacabey Anadolu İmam Hatip Lisesi 12.sınıf öğrencisi İsmail Uyanık 100 puan üzerinden 97,2 puanla Marmara Bölge Birincisi olarak Türkiye Finaline girmeye hak kazandı.

Bölge birincisi olan İsmail Uyanık ve okul idarecilerinin ilçe milli eğitim müdürlüğüne gerçekleştirdikleri ziyarette bölge birincisi İsmail Uyanık ve okul idarecilerini tebrik eden Karacabey İlçe Milli Eğitim Müdürü Emin Dingin, “Genç Sadâ Kur’an-ı Kerim’i Güzel Okuma Türkiye Finalinin” 31 Mayıs 2015 tarihinde Gaziantep’te yapılacağını söyleyerek Bursa’yı ve Marmara Bölgesi’ni temsil edecek olan Karacabey Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencisi İsmail Uyanık’a başarılar dileyerek hediyelerini verdi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.