SON DAKİKA
Hava Durumu

Hayrat Vakfı'ndan ücretsiz kurs

Hayrat Vakfı, Osmanlı Eğitim ve Kültür Derneği'nin desteğiyle çocuklar ve gençlere yönelik ücretsiz yaz kursları düzenledi.

Haber Giriş Tarihi: 05.06.2014 17:25
Haber Güncellenme Tarihi: 05.06.2014 18:25
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Hayrat Vakfı'ndan ücretsiz kurs
Hayrat Vakfı, Osmanlı Eğitim ve Kültür Derneği'nin desteğiyle çocuklar ve gençlere yönelik ücretsiz yaz kursları düzenledi.

Hayrat Vakfı Bursa Temsilcisi Muhammed Bostan, yaptığı yazılı açıklamada, yaz kurslarının, 16 Haziran-6 Temmuz'da, 9-17 yaş kız ve erkeklere yönelik planlandığını bildirdi. Osmangazi, Yıldırım ve Nilüfer ilçelerindeki Milli Eğitim Bakanlığı okullarında gerçekleştirecek kurslarda Kur'an-ı Kerim eğitimi verileceğini belirten Bostan, "Kur'an-ı Kerim okumasını bilenlere Osmanlı Türkçesi öğretilecek. Ayrıca 'Değerler Eğitimi' kapsamında ilmihal, adap, Peygamberimizin hayatı, iman ve ahlak derslerimiz olacak. Derslerimizi 15'er kişilik sınıflarda çocukları ve gençleri fazla sıkmadan hafta içi her gün 09.30-12.40 saatlerinde yapacağız" ifadesini kullandı.

Bostan, eğitimlerin yanı sıra kursiyerler için piknik ve yüzme gibi sosyal etkinlikler de düzenleyeceklerini aktararak, şunları kaydetti: "Kurs sonunda, eğitime katılan ve başarılı olan tüm öğrencilerimize Milli Eğitim Bakanlığı onaylı sertifika takdim edeceğiz. Bu kurslar, çocukların ve gençlerin manevi ve tarihi değerlerini geliştirmelerine önemli katkılar sağlayacaktır. Geleceğimiz olan çocukların ve gençlerin milli, manevi ve tarihi değerlere olan bağlılıklarını pekiştirecek olan bu kurslara tüm çocukları ve gençleri bekliyoruz."
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.