SON DAKİKA
Hava Durumu

İngilizce eğitimi masaya yatırıldı

 Bahçeşehir Üniversitesi'nin Bursa İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile birlikte düzenlediği eğitim panelinde İngilizce eğitimi masaya yatırı

Haber Giriş Tarihi: 03.05.2013 11:11
Haber Güncellenme Tarihi: 03.05.2013 12:11
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
 Bahçeşehir Üniversitesi'nin Bursa İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile birlikte düzenlediği eğitim panelinde İngilizce eğitimi masaya yatırıldı. 


'Bursa Eğitim Günleri' adı altında her branşta yapılan panellerin sonuncusu Hilton Otel'de düzenlenen programla gerçekleştirildi. Bursa'daki yaklaşık bin İngilizce öğretmeninin katıldığı 'Ortaöğretimde İngilizce Öğretimi' konulu panelde, öğretmenler arasında iletişim ve örnek uygulamaları ele alındı. Panele Bursa İl Milli Eğitim Müdürü Atilla Gülsar'ın yanı sıra Bahçeşehir Uğur Eğitim Kurumları Bursa Koordinatörü Mehmet Yıldız ve İngilizce öğretmenleri katıldı. Panelde, Anadolu Kız Lisesi İngilizce Öğretmeni İlknur Çetin Karaarslan, Uludağ Üniversitesi Eğitim Fakültesi Öğretim Elemanı Dr. Gülderen Tarcan Sağlam, Bahçeşehir Üniversitesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Anne Schluter ve Bahçeşehir Üniversitesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Aylin Tekiner Tolu konuşmacı olarak yer aldı.
Bursa İl Milli Eğitim Müdürü Atilla Gülsar, "Bursa'da Eğitim Günleri adı altında tüm branşlar ile alakalı bütün öğretmenlerimizin katıldığı bir program düzenledik. Öğretmenlerimizin bütün metot tekniklerini yeniden değerlendirdik. Öğretmenlerimizin deneyimi ve üniversitelerimizden akademisyenler vasıtası ile yeni bir çalışma başlattık. Bugün çalışmamızın sonuna geldik. Bunu daha evvel matematik, kimya, biyoloji gibi branşlarımızda yapmıştık. Hem öğretmenlerimizin öğrencilere daha yararlı olmak için hangi metot ve teknikleri uygulayacakları konusunda bu tür faaliyetlerin çok büyük yararı oluyor. Bahçeşehir Üniversitesi'nin öğretim elemanları ve Anadolu Kız Lisesi öğretmenlerinin hazırladığı bir program ile Bursa'da tüm İngilizce öğretmenleri için panel düzenliyoruz" dedi.
Bahçeşehir Uğur Eğitim Kurumları Bursa Koordinatörü Mehmet Yıldız ise, "Bursa'daki eğitim günleri çerçevesinde Bahçeşehir Üniversitesi olarak Bursa İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile ortak eğitim günleri düzenledik. Bu eğitim günlerinde Bursa'daki yaklaşık 7 bin öğretmene hizmet içi eğitim verildi" diye konuştu.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.