SON DAKİKA
Hava Durumu

Kep yerine güvercinleri attılar

Bursa’nın İnegöl ilçesinde, Nene Hatun Kız Teknik ve Meslek Lisesi tarafından düzenlenen mezuniyet töreninde öğrenciler geleneği bozmayarak

Haber Giriş Tarihi: 13.06.2014 12:45
Haber Güncellenme Tarihi: 13.06.2014 13:45
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Kep yerine güvercinleri attılar
Bursa’nın İnegöl ilçesinde, Nene Hatun Kız Teknik ve Meslek Lisesi tarafından düzenlenen mezuniyet töreninde öğrenciler geleneği bozmayarak, mezuniyetlerini güvercin havalandırarak kutladı.

Nene Hatun Kız Teknik ve Meslek Lisesi'nden 18’i Anadolu Teknik, 245’i Meslek Lisesi'nden olmak üzere bu yıl 263 öğrenci mezun oldu. Okulun bahçesinde düzenlenen törene Milli Eğitim Müdürü Mehmet Baştürk, bazı okul müdürleri, öğrenciler ile velileri katıldı. Nene Hatun Kız Teknik ve Meslek Lisesi Müdürü Hakan Esen, “Bir yılın daha sonuna geldik. Dört yıl önce ailelerinden aldığımız çocuklarımızı mezun etmenin heyecanını yaşıyoruz. Her şeyden önce dört yıl boyunca çocuklarımıza emeği geçen, onlara rehberlik eden öğretmenlerimize içtenlikle teşekkür ediyoruz. Değerli veliler sizlerden aldığımız emanetleri tekrar sizlere, kendinden emin, bilgili, görgülü olarak teslim ediyoruz. Öğrencilerimizin başarıları, mutlulukları hem sizlerin hem de bizlerin başarısıdır” dedi.
Müdür Esen, toplam 263 öğrencinin okuldan mezun olduğunu sözlerine ekledi. Meslek Lisesi birincisi Zuhal Diricanlı ile Anadolu Teknik Lisesi birincisi Ayşenur Kısa, mezuniyet kütüğüne isimlerini çaktı. Törende ayrıca, okul kütüphanesi başta olmak üzere okula çeşitli yardım ve destekte bulunan velililere de teşekkür plaketi takdim edildi. Milli Eğitim Müdürü Mehmet Baştürk ise, 5 yıl önce yapılan okula Nene Hatun ismini kendisinin verdiğini belirterek, İnegöl’ün eğitimde marka olma yolunda ilerlediğini, Bursa’nın eğitimde yıldızı ve incisinin İnegöl olduğunu söyledi. Baştürk, bugün görevini yeni Milli Eğitim Müdürü Fatih Bilican’a devredeceğini sözlerine ekledi. Konuşmanın ardından okul birincileri Zuhal Diricanlı ve Ayşenur Kısa, okul bahçesine fidan dikti. Diplomalarını öğretmenlerinden alan öğrenciler, ellerine aldıkları güvercinleri ve keplerini havaya atarak mezuniyetlerini kutladı.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.