SON DAKİKA
Hava Durumu

Öğrenci toplulukları Uludağ Üniversitesi'nde buluştu

ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ (UÜ) PROJE ATÖLYESİ TARAFINDAN DÜZENLENEN ‘ÖĞRENCİ TOPLULUKLARI BULUŞUYOR’ ZİRVESİ BAŞLADI. ZİRVENİN İLK KONUKLARI ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ REKTÖR YARDIMCISI PROF. DR. TEVFİK YÜCEDOĞRU İLE BURFAŞ GENEL MÜDÜRÜ MUHAMMET GÜMÜŞSOY OLDU. (İHA/BURSA-İHA)

Haber Giriş Tarihi: 18.05.2016 15:57
Haber Güncellenme Tarihi: 18.05.2016 16:57
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Öğrenci toplulukları Uludağ Üniversitesi'nde buluştu
Uludağ Üniversitesi (UÜ) Proje Atölyesi tarafından düzenlenen Öğrenci Toplulukları Buluşuyor zirvesi başladı.





Uludağ Üniversitesi’nden yapılan açıklamaya göre, Proje Atölyesi tarafından düzenlenen ‘Öğrenci Toplulukları Buluşuyor’ zirvesi başladı. Zirvenin ilk konukları Uludağ Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Tevfik Yücedoğru ile BURFAŞ Genel Müdürü Muhammet Gümüşsoy oldu.

Zirveye ev sahipliği yapmaktan dolayı yönetim olarak büyük bir memnuniyet duyduklarını dile getiren Prof. Dr. Yücedoğru, her türlü görüşe ve projeye kapılarının sonuna kadar açık olduğunu dile getirdi.

Toplum olarak paylaşmayı seven bir millet olduklarını anlatan Yücedoğru “Bizim gönül ve manevi bağlarımız çok yüksektir. Sizler proje topluluklarısınız. Bu saydığım değerleri görmezden gelmemelisiniz. Milletimiz için düşünen ve değerler üreten projeler üretmeniz gerekiyor.” diye konuştu.

BURFAŞ Genel Müdürü Muhammet Gümüşsoy da kurum olarak yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin 10 iştirakinden biri olan BURFAŞ’ın yakın bir zamanda kentin her ilçesinde en az bir işletmesi olan büyük bir kuruluş haline geleceğini belirten Gümüşsoy, “Yerel yönetimler artık sadece yol ve kanalizasyon yapmıyor. Bu hizmet anlayışı geride kaldı. Vatandaş artık farklı hizmetler bekliyor. BURFAŞ, gelecek vizyonu ile kurulmuş bir şirkettir. Amacımız da vatandaşa daha kaliteli, daha ulaşılabilir bir hizmet vermek.” dedi.

Konuşmacılar oturumların sonunda öğrencilerden gelen soruları da cevapladı.

Uludağ Üniversitesi ve Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından desteklenen ve 17-21 Mayıs tarihleri arasında sürecek olan zirvede kültür, sanat, bilim ve spor alanında uzman isimler konuşmacı olarak yer alacak.


Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.