SON DAKİKA
Hava Durumu

ÖSYM'den YDS Uyarısı

ÖSYM, bugün sona erecek olan Yabancı Dil Bilgisi Seviye Tespit Sınavı'na (YDS) başvuru süresinin uzatılmayacağını bildirdi.

Haber Giriş Tarihi: 24.07.2013 15:14
Haber Güncellenme Tarihi: 24.07.2013 16:14
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
ÖSYM'den YDS Uyarısı
ÖSYM, bugün sona erecek olan Yabancı Dil Bilgisi Seviye Tespit Sınavı'na (YDS) başvuru süresinin uzatılmayacağını bildirdi.

ÖSYM'den yapılan açıklamada, Yabancı Dil Bilgisi Seviye Belirleme Usul ve Esasları Hakkında Yönetmelik ile Kamu Personelinin Yabancı Dil Bilgisi Seviyesinin Tespitine Dair Esas ve Usuller Hakkında Yönetmelik uyarınca YDS'nin 1 Eylül 2013 tarihinde yapılacağı hatırlatıldı.


Açıklamada, sınavın Almanca, Arapça, Fransızca, İngilizce ve Rusça dillerinde yapılacağı, 15 Temmuz'da başvurusu alınmaya başlanan sınava bugüne kadar 145 bin 276 kişinin müracaat ettiği belirtildi.

Bireysel olarak başvuru yapamayacak olan adayların, mesai bitimine kadar başvuru merkezlerine gitmeleri, bireysel olarak internet üzerinden başvuru yapacak adayların ise saat 23.59’a kadar başvurularını tamamlamaları konusunda uyarıda bulunuldu.

Açıklamada, başvuru ücretinin yatırılmış olmasının 'başvuru' yapmak anlamına gelmediği belirtilerek, başvuru süresinin uzatılmayacağı kaydedildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.